Godnatt

Nu måste jag gå och lägga mig annars kommer jag inte orka gå upp imorgon. Jag är inte direkt den morgonpigga typen men imorgon ska jag vara hos tandläkaren kl 09 (Zzz..) så vi får se hur det går haha :) Jaja, vi hörs imorgon. Sov så gott!

Hilf mir fliegen

Underbar låt.. Det var ett tag sen jag lyssnade på den nu men jag satte precis på den och den är verkligen lika bra alltid! Det är en sådan låt som jag får gåshud av.. Skulle kunna spela den om och om igen hela kvällen :) Och den här bilden gillar jag verkligen också, grym bild! Jag kan sitta och kolla på den jättelänge för jag blir så himla glad av den på något sätt :)


Söta Bill Kaulitz :)

Formula 10.0.6

Hej! Här sitter jag med en ljusrosa, jordgubbsdoftande ansiktsmask i ansiktet :) Jag gillar ansiktsmaskerna från Formula 10.0.6, det är ett bra märke enligt mig. Fast nu börjar det faktiskt svida lite så jag ska tvätta av den nu..


30 juni

Hejhej! Idag är jag trött, men är på väldigt bra humör ändå :) Min dator funkar som den ska igen så nu slipper jag använda den andra. Har börjat fixa med bilderna så smått nu så vi får väl se när jag blir klar med allt. Har fått brev från posten om att jag har ett paket att hämta ut så det ska jag gå och göra om en stund. Ska gå in om Nova också och köpa en ansiktsmask :)

Nu ska jag göra mig i ordning, vi hörs senare :)

Dags att vända dygnet

Hejsan! Nu har jag precis duschat och gjort mig i ordning för att sova. Ska försöka vända dygnet lite och vänja mig vid att gå och lägga mig hyfsat tidigt och sedan gå upp tidigt på morgonen. Om två veckor börjar jag nämligen jobba och då måste jag orka stiga upp ganska tidigt på morgnarna, så det är lika bra att försöka vänja sig lite smått redan nu. Så nu ska jag bädda ner mig i sängen och sova :) Godnatt

Jävla Telenor!

Man blir så jävla arg! Jag ska ju byta från Telenor till Tele2, och mitt Telenorabonemang går ut nu den 2 juli så jag har beställt en mobil som ska komma till Elgiganten då så jag kan teckna mitt Tele2abonemang samtidigt som jag köper den nya telefonen. För tre månader sen så tänkte jag ringa Telenor och säga upp mitt abonemang eftersom jag antog att det var 3 månaders uppsägningstid. Men sen läste jag i papperna som hörde till avtalet och där stod att man tidigast kunde säga upp abonemanget dagen efter att det gått ut. Alltså den 3 juli. Sen stod det att abonemanget upphörde dagen efter att Telenor fått in ett skriftligt besked om att man ville säga upp abonemanget.

Så innan idag så skulle mamma ringa och kolla så att det verkligen stämde, och då fick hon prata med en bitchig kille i kundtjänsten som snorkigt sa åt henne att han var tvungen att prata med mig eftersom det var mitt abonemang. Och, ja det är klart att det finns vissa regler. Vem som helst ska ju inte kunna ringa och säga upp någon annans abonemang, men han kunde för jävelen sagt det på ett trevligt sätt! Så jag fick prata med honom och då började han babbla (fortfarande på ett väldigt bitchigt och oprofessionellt sätt) och sa att han kunde säga upp abonemanget nu så att så att uppsägningstiden på 3 månader börjar räknas från nu, och går ut helt den 27 september. Så förklarade jag det med att det stod i papperna att man inte kunde säga upp det tidigere, men att jag hade gjort det om det inte stått, och då hade jag ju kunnat byta abonemang nu och ta med mitt nummer. Men den sketna typen ville ju inte hjälpa till, han bara fortsatte säga det han hade att säga på ett bitchigt sätt. Kundtjänsten ska ju vara till för att stå till tjänst till kunderna och jag tycker verkligen inte att han jobbade på rätt plats! Han var otrevlig och inte ett jävla dugg hjälpsam!

Så nu ska jag gå och köpa telefonen ändå. Köper den kontant så att den inte är bunden till något så får jag väl ha kvar mitt skitabonemang med dålig täckning till den 27 september så byter jag direkt därefter.

Ursäkta svordommarna i inlägget men jag blev så jävla arg efter att ha pratat med den bitchiga människan..


29 juni

Hallåååå :) Igår hände något med min dator så jag blev aldrig klar med mitt bild-fixande. Fruktansvärt drygt! Jag blev tvungen att stänga av den tillslut. En skiva har fastnat i den med, och jag har försökt få ut den på alla sätt men cd-luckan går inte ut. Så nu har jag inte vågat starta datorn idag för jag är rädd att hela datorn ska krasha och att alla mina fina bilder ska försvinna. Jag har visserligen nästan alla bilder säkerhetssparade på andra ställen men i alla fall.. För tillfället sitter jag vid datorn i vardagsrummet, tycker inte om den egentligen men det är ju bättre än inget.

Jaja det är för fint väder ute för att sitta här inne, det är 28,5 grader i skuggan! Så nu ska jag ut :) Puss

Dags att få i ordning på lite bilder!

Hej! Jag sket i att sola idag, var för lat för att hämta solsängen.. I stället så följde jag med mamma när hon skulle handla. Köpte ett nytt usb-minne till mig med. Jag behövde ett på 16gb till att lägga bilder på så jag kan rensa datorn lite, så det ska jag fixa nu ikväll. Mina bilder på datorn är ganska organiserade redan men emellanåt känner jag att det börjar bli lite för många, så jag ska fixa detta innan jag lägger in midsommarbilderna från min kamera och innan jag installerar det där programmet på datorn som jag behöver för att kolla på bilderna som togs på mig och min syster i lördags.

Men det får vänta lite, för nu ska jag äta :) Hörs sen! Puss

Midsommarfundering

Jag har gått och tänkt på detta sen i fredags och har inte kommit fram till något än.. Ni vet midsommaruttrycket "sill och nubbe"? Det kanske är jag som är trög, men helt seriöst.. vad är nubbe? Jag har aldrig hört det något annat år men detta året har jag både läst och hört det på olika ställen. Är det någon som vet? Vad är egentligen "nubbe" för något?

28 juni

Hejhej på er! Fan vad härligt att sommaren har kommit ordentligt nu, det är så skönt med sol! Innan jag kan gå ut idag så måste jag ringa Telenor och kolla upp en sak med min telefon, men sen när det är gjort så ska jag iväg och hämta en av våra solsängar och sen ska jag lägga mig i trädgården och bara njuta av sommarvärmen :) Vad ska ni göra idag? Puss

By the way..

Jag fick inte direkt någon färg idag. Det får jag nästan aldrig i sverige, blir bara lite röd och sen när det röda försvinner så blir jag blek igen. Det är bara väldigt få tillfällen som jag faktiskt blir lite brun.. Jaja, det är tur att det finns brun utan sol :) Godnatt igen :)

Hemkommen från Chris och Emelie

Hej! Jag har precis kommit hem från Chris och Emelie. Syster var också där, vi har kollat på bilderna från igår. Det blev faktiskt några riktigt bra! Men jag måste installera ett speciellt program på min dator innan jag kan öppna upp bilderna här, så det ska jag försöka fixa imorgon :)

Det blev aldrig någon fortsatt städning innan idag, det var så skönt att sitta ute i solen så där satt jag tills vi skulle äta middag. Sen efter middagen blev det efterrätt och sen hoppade jag in i duschen, och sen hann jag bara föna håret lite och slänga på mig kläder för sen kom Sofie och hämtade mig. Hon skulle ändå in till Lund för att handla så hon kom och hämtade mig så gjorde jag henne sällskap medans hon handlade och sen körde hon mig till Chris och Emelie. Sådär har min dag alltså sett ut.. Hur har eran dag varit?

Nu ska jag nog krypa ner i sängen och sova :) Vi hörs imorgon, godnatt!

27 juni

Hallåhallå! Jag har precis dammsugit mitt rum, ska moppa golvet sen också men först vill jag ut i solen lite. Egentligen så ville jag lägga mig i trädgården och sola för nån timme sen men det sprang runt två igelkottar där igårkväll och pappa har sagt att dom brukar ha en massa loppor på sig så jag är ju lite rädd att dom ska ha tappat loppor i gräset som sen hoppar på mig när jag lgger och solar.. Men jag ringde precis pappa och han sa att jag inte kommer få några loppor på mig bara för att jag ligger på en filt där ute, så jag litar på det. Nu ska jag ut och se om jag får lite färg :) Puss

Födelsedagsfirande :)

Idag har hela familjen varit samlad här hemma för att fira pappa. Vi har ätit jättegod grillad mat, druckit champagne, ätit jordgubbar och ätit kakor och tårta. Riktigt gott! En massa andra roliga grejer hann vi också med :) Sen så var jag ute och blev fotad med syster och Emelie. Tror att några av bilderna blev riktigt bra! Jag ska visa dom sen när jag får dom, blir nog senare i veckan.

Nu hade jag tänkt gå och lägga mig för jag är supertrött. I morse när jag vaknade så ville jag egentligen bara ligga kvar och somna om men eftersom jag inte visste exakt vilken tid gästerna skulle komma så var det lika bra att gå upp. Tur var ju det, för jag hann inte mer än att tvätta ansiktet och äta frukost och sen kom mormor & morfar och Nils när jag plockade undan efter mig i köket. Jag planerar att sova ut ordentligt imorgon i stället :) Godnatt 

26 juni

Godmorgon! Hade ni en trevlig midsommarafton igår? Jag hade väldigt trevligt :) Vi åt en god midsommarmiddag, pratade och skrattade en massa, spelade kubb, åt jordgubbar med glass, dansade och gjorde en massa andra grejer :) Det slutade med att vi satt och åt rostade mackor i köket mitt i natten för att vi blev hungriga igen, trots all mat vi hade stoppat i oss tidigare..

Egentligen så har jag inte sovit alls många timmar men jag känner inte att jag kan sova längre för idag ska vi fira min kära pappa som fyller år idag, så ett stort GRATTIS TILL DEN BÄSTA PAPPAN MAN KAN HA :)

Nu ska jag tvätta ansiktet och sen äta frukost. Därefter får jag väl göra mig i ordning :) Puss

Midsommarfirande

Nu sticker jag iväg och firar midsommar tillsammans med mina vänner! Ni får ha en jättetrevlig midsommar så hörs vi imorgon :) Puss på er!

25 juni

Hej! Idag är det midsommarafton och det ska firas hemma hos Sofie och Niklas tillsammans med Sofie & Niklas (såklart haha), Emma, Moa, Niklas 2, Oscar, Andreas, Natasha, Erik och Sandra. Än så länge så är ju vädret fint så förhoppningsvis håller det i sig till i kväll med. Oavsett så vet jag att vi kommer få en riktigt rolig kväll! :) Jag håller på att göra mig i ordning för tillfället så jag ska återgå till det. Jag måste nämligen ta bussen från stan 15.10 så jag måste göra mig i ordning så jag kommer in dit tills dess :) Puss

En runda på stan

Hejsan! Nu har jag precis fönat håret, kom in i duschen ganska sent och sen orkade jag inte stressa.. Idag har jag varit på stan och köpt present till pappa. Sprang förbi sminkhyllorna också och såg en massa nyinkomna mineralsminksgrejer som såg väldigt bra ut, men jag kände inte riktigt att jag hade tid att stå och kolla på det så det får jag kolla en annan dag :) Nu måste jag få lite sömn! Vi hörs imorgon, godnatt :)

24 juni

Hejhej! Jag sov till lite över 12 idag, skönt! Fast jag har vaknat vid olika tillfällen imorse.. Nu ska jag sticka iväg och köpa jordgubbar tills imorgon :) Puss

Kolla vad fin solnedgången är ikväll :)


Söta Shiva

Hej! Idag har jag varit lat, men det får man vara när man känner att man börjar bli sjuk. Dessutom så har jag ätit en massa glass och chokladsås, men det får man också göra när man börjar bli sjuk :) Har varit ute med Shiva och suttit i solen och hoppats att jag ska få lite färg med det går inte så bra med det haha.. Jag får nog fortsätta vara en blekfis :)




Shortsen och tubtoppen kommer från Gina tricot och tygskorna från Dinsko :)


Ut i solen

Hej! Nu ska vi ut med hunden i det fina vädret :) Det har inte blivit bättre i varken huvudet eller halsen men lite frisk luft brukar man alltid må bättre av! Vad ska ni hitta på idag? Puss

23 juni

Godmorgon.. Vaknade för en stund sedan med ett huvud som dunkar och en hals som gör ont. Störigt! Har precis suttit och druckit te med honung för att halsen ska kännas lite bättre. Tyvär så blev det ju inte mycket bättre av det.. Ska nog gå ner och äta något och sen gå och lägga mig igen :) Puss

Tidig kväll

Det är inte ofta jag kommer i säng tidigt för oftast slutar det med att jag går och lägger mig några timmar efter att jag skulle ha gått och lagt mig, men nu sitter jag faktiskt här och är klar med linser och allt. Ska bara in i badrummet och kissa innan jag kryper ner i sängen! Förhoppningsvis så somnar jag också, jag behöver sömn. Har verkligen inte sovit bra alls de senaste veckorna. Godnatt på er :)


Mobilblogg - Klar på gymmet! Jag skulle v...

Mobilblogg - Klar på gymmet! Jag skulle vara hos tandregleraren 13.15 innan idag men eftersom jag lyckades bli sen så cyklade jag hemifrån 13.12, och det tar verkligen inte 3 minuter att cykla in till stan när det är uppförsbacke hela vägen.. Jag kom dit när klockan var lite mer än 20 över och sen var jag klar runt tio i två. Efter att hon klippt av tråden som skavde så upptäckte hon att den egentligen inte var för lång, utan att den bara hade flyttat sig helt fel. Så hon blev tvungen att byta ut den, och eftersom det inte funkade att sätta i en sån tjock tråd som jag egentligen ska ha så fick hon sätta dit en sån tunn som jag hade från allra första början. Men det blev jag bara glad för, jag tycker mycket bättre om den tunna :) Efter besöket hos tandregleraren cyklade jag till gymmet och tränade både kondition och styrka, och nu har jag precis kommit ut och ska ta min cykel och cykla hem:) Vi hörs sen!


22 juni

Hallå! Jag har precis suttit och pratat i telefon ett bra tag. Ska till tandregleraren senare och få fixat en vass grej som har rivit upp insidan på min kind så jag knappt kan äta. Det ska verkligen bli skönt att få den bortklippt, jag vill ju kunna äta på midsommar och på pappas födelsedag! Nu ska jag bege mig ner i köket och hitta något att äta, måste ju få i mig lite frukost :) Puss

Huvudvärk

Hej på er! Idag har jag gått med huvudvärk halva dagen. Inte kul.. Orkade inte göra något efter att vi hade varit på Nova innan så jag satte mig och läste nya Veckorevyn som kom idag. Sen efter att vi ätit middag så kom Chris och Emelie hit och stannade under kvällen. Det blev lite snackande och lite tv tittande :) Nu ska jag sova.. Godnatt!

21 juni

Hejhej! Idag mår jag mycket bättre, illamåendet är borta. Jag har precis gjort mig i ordning och nu ska jag till Nova och kolla lite med min lillebror :) Vad gör ni idag? Puss

20 juni

Hejsan! Idag har jag varit med familjen, vi har varit på Tosselilla i stort sett hela dagen. Vi brukar åka dit en gång varje sommar bara för att umgås lite extra. Även om det inte ligger så jättelångt borta så är det ända skönt att komma iväg lite för en dag. Det blåste lite kallt så därför blev det inget badande men jag hade med en bikini i alla fall. Vi har haft en väldigt skön dag, men tyvär så sitter jag här och mår illa för tillfället. Jag blir väldigt lätt illamående när jag snurrar för mycket så en stund innan vi skulle åka hem så började jag må illa och det har hållt i sig hela kvällen. Men det går över när jag får lite sömn!

För tillfället kollar jag på "This is it", dokumentären med Michael Jackson. Min dator är ovanligt trög så nu ska jag stänga av den och fortsätta kolla på tv. Här är några bilder från idag :)










19 juni

Hejhej! Idag har jag mest latat mig och i stort sett inte gjort något alls. Jag har varit och handlat och sen grillade vi nu ikväll, och sen efter det har jag bara duschat. Nu sitter jag och kollar på film..

Igår skulle jag ha gått och tränat men sen följde jag med Philip ut med Shiva och sen slutade med att vi satt ute på en bänk i solen medans Shiva skuttade runt och lekte. Det var ju så skönt väder ute så därför kände jag inte riktigt för att vara inne på ett gym. När vi kom hem sen så gjorde jag mig i ordning snabbt och sen åkte jag in till stan och mötte upp min syster, och sen åkte vi in till Malmö och gick runt där fram tills klockan sju. Sen blev det bussen hem för att byta om till myskläder och äta lite och sen körde jag och Philip ner till Chris och Emelie för en filmkväll. Syster kom också dit så vi blev alla syskon samlade :) Efter några timmars filmkollande, massa prat och armbrytning så var det dags att köra hem.

Jaja, nu måste jag göra mig i ordning och gå och lägga mig. Imorgon ska jag till Tosselilla med familjen så jag ska upp ganska tidigt. Godnatt

En trevlig kväll :)

Hallå! Jag har haft en jättetrevlig kväll med tjejerna! Nu är jag supertrött så jag ska ner och dricka ett glas vatten och sen ska jag göra mig i ordning och gå och lägga mig :) Ska försöka sova ut ordentligt och sen ska jag sticka iväg till gymmet imorgon och träna! Puss godnatt

Tjejmiddag

Nu har jag gjort mig i ordning och ska sticka iväg och hämta upp Emma och Natasha och sen ska vi köra hem till Sofie och ha tjejmiddag. Moa ska få skjuts av sin pojkvän så henne möter vi där :) Ni får ha en trevlig kväll! Puss


Hinner inte ta någon bild på mig nu så ni får denna i stället. Den är
tagen när jag och tjejerna var på Tivoli i Köpenhamn för nåt år sen :)

17 juni

Hejhej! Nu har jag precis ätit en god frukost. Det är jättefint väder ute så det kommer bli jättemysigt ikväll när vi ska äta midddag. Vi ska sitta ute på Sofies uteplats och då är det ju skönast om solen lyser lite :) Nu ska jag fixa lite här och sen ska jag lägga mig i trädgården och njuta av solen! Puss

Superskön dag :)

Det har varit så skönt ute idag! Jag har tillbringat i stort sett hela dagen i trädgården. Har legat och solat, grillat korv med bröd och marshmallows, ätit vattenmelon och fotat lite :) Passade även på att tvätta bort gammalt nagellack, fila naglarna och måla på nytt nagellack.. Nä, nu ska jag hoppa in i duschen! Här är några bilder som jag tog i trädgården idag :)








16 juni

Good morgon! Idag är det äntligen varmt och soligt så jag ska äta frukost och sätta i linserna och sen ska jag lägga mig i trädgården och njuta av solen :) Har varit vaken ett tag men jag ringde Sofie när jag vaknade och sen pratade vi om allt möjligt i en timme ungefär. Vi ska ha tjejmiddag hemma hos henne imorgon så vi planerade lite smått inför det med. Har saknat våra tjejmiddagar, det känns som att det var alldeles för längesen vi samlades alla fem och hade en mysig och rolig middag ihop. Vi har ju såklart träffats men det var länge sedan vi träffades bara vi fem, utan pojkvänner och en massa andra vänner. Så jag ser fram emot imorgon!

Nu ska jag äta och fixa saker här så jag kommer ut innan solen försvinner.. Puss

Ut med Shiva

Att det alltid ska börja regna precis när man ska gå ut.. Har tagit på mig mjukiskläder och ska ut med hunden och såklart så började det precis regna. Men ibland kan det ju faktiskt vara ganska skönt att vara ute i regnet, så länge det inte är för kallt. Så vi får väl se.. :)

15 juni

Godmorgon på er! Hoppas att ni har sovit gott, för det har inte jag.. Eller ja, själva sömnen var egentligen inte så dålig men jag hade behövt några timmar till. Men lite oroligt sov jag. Några dumma jävlar skrämde ju livet av mig sent igårkväll när jag satt själv nere i vardagsrummet och kollade på tv. Helt plötsligt hörde jag en duns ute i trädgården och sen efter det lät det som att någon var precis utanför dörren. Jag flög ju upp ur soffan och tänkte typ "Fan ska dom försöka göra inbrott igen!!". Sen hörde jag att resten av familjen hade hört det där uppe ifrån med, så jag gick upp och när vi kollade ut så visade det sig att det var ett gäng killar som slängt in en sån där jättestor orange kon, sån som finns vid bland annat vägarbeten och sånt. Störiga jävlar. 

Vaknade lite innan 10 idag och sen dess har jag varit uppe. Tänkte gå och lägga mig igen men sen kom jag på att jag var tvungen att ringa ett viktigt samtal och sen även beställa nya linser. Så nu har jag fixat det! Känner hur magen kurrar nu så jag ska gå ner och äta frukost :) 

Sorbet :)

Nu har jag precis ätit hallonsorbet :) Såå gott!


Jeansleggings

Hallåhallå! Åkte iväg till burlöv center en stund innan och hittade faktiskt dom svarta jeansleggingsen som jag har velat ha från Vero moda innan, men dom har alltid varit slut i min storlek så det är därför jag inte har fått tag på dom. Jag har ju ett par svarta jeans men det kan vara skönt att ha ett par jeansleggings också eftersom de är mjukare och bekvämare att ha på sig. Nu har jag dragit på mig mjukiskläder och ska till affären för att köpa sorbet :) Puss


Ursäkta den korniga bilden, men min kamera har verkligen blivit konstigt dålig på sistone..

Solen kom tillbaka

Hej! Nu ska jag ut med hunden i det fina vädret, solen kom tillbaka igen :) Titta vilken god sommarfrukost jag åt innan. Jordgubbar, aprikosbitar, gul vattenmelon, en bulle med salamiost, en danonino och ett glas juice :)


14 juni

Godmorgon! Idag sken solen när jag vaknade så då ville jag inte ligga kvar i sängen. Jag hade ju hoppats att jag skulle kunna lägga mig och sola en stund idag men den planen sket sig nu precis när jag tittade ut genom fönstret och såg att himmlen redan har hunnit bli täckt av moln.. Jaja, ska gå ner och göra frukost nu :)

Belöning för duktigheten

Hejhej! Nu har jag precis gjort mig i ordning och ska gå och lägga mig om en stund. Men först ska jag kräma in mig med bodylotion! Kände mig jätteduktig när jag varit på gymmet idag, jag tränade både styrka och kondition och efteråt var jag heelt död. När vi kom hem så åt vi kycklingsallad till middag och sen var jag tvungen att förstöra duktigheten eftersom vi hade ballerina kladdkaka hemma.. Så jag åt halva paketen haha :) Men jag känner mig inte dålig för det, ser det i stället som en liten belöning för att jag var så duktig på gymmet..

Nu ska jag stänga datorn och sätta in den på mitt rum, för tillfället har jag den stående i badrummet eftersom jag lyssnade på musik medans jag borstade tänderna och tvättade ansiktet. Mamma har gått och lagt sig eftersom hon ska upp och jobba imorgon så därför kunde jag inte spela så hög musik så då kom jag ju på att jag kunde sätta datorn i badrummet i stället så låter det inte så mycket in till mamma. Nä nu måste jag kräma in mig, jag är jättetorr eftersom jag inte orkade kräma in mig efter att jag duschat innan idag.. Godnatt :)


Träningsväskan packad

Jag somnade inte om i morse, i stället låg jag i sängen och kollade på MTV movie awards 2010. Efter det gjorde jag en frukost som bestod av pannkakor, jordgubbar och aprikosbitar :) Nu ska jag sticka till gymmet och träna! Hörs sen :) 


13 juni

Jag är väldigt trött för tillfället, men på något sätt är jag ändå pigg.. Jag drömde en konstig dröm i natt där jag skulle på ett jättestort bröllop, och där fanns typ hundra klänningar som jag skulle välja mellan som jag skulle ha på mig. Sen helt plötsligt så var jag tillbaka här i lägenheten (innan i drömmen var jag på något slott mitt ute i naturen) och så skulle jag ta upp en jättestor häst här på övervåningen. Så jag gick ju upp med hästen och släppte in den på mitt rum och där la den sig på sängen och sov tillsammans med Sasha. Sen helt plötsligt så var Theos halsband sönder och sen skulle jag gå upp på vinden och hämta något, men det gick inte för trappan var helt konstig så när man trampade på trappstegen så sjönk man igenom. Så jag lyckades inte komma upp på vinden och sen vaknade jag helt plötsligt.. Skum och förvirrande dröm..

Igår så satt jag ju och kollade på "En prinsessas dagbok" och "En prinsessas dagbok 2" så det är ju därför jag drömde den biten om bröllopet på ett slott, men resten är ju bara konstigt. Jaja, nu ska jag bädda ner mig i sängen och ringa bästa vännen :) Sen ska jag nog sova lite till. Puss

Mobilblogg - dags att sova! Har suttit och...

Mobilblogg - dags att sova! Har suttit och kollat på film hela kvällen och ätit en massa gott. Nu har jag precis tagit ut linserna och sitter på sängen och leker med Theo:) Hörs imorgon! Godnatt


Efterrätt!

Nu har jag hunnit städa nästan hela min garderob, dammsuga golvet, äta middag + vattenmelon + en aprikos och även hunnit  fixa efterrätt. Så nu blir det mys framför tvn med kladdkaka, jordgubbar och lite vispgrädde! Vad hittar ni på denna lördagskväll? :)

12 juni

Hej! Jag lyckades somna om i natt, men jag drömde en massa konstiga saker efter att jag sett polisbilarna utanför. Jag är ganska duktig på att inbilla mig saker som jag sen sitter och blir rädd för. Men, men.. Jag sov i alla fall till tjugo i 12 då pappa öppnade min dörr och frågade om jag hade lust att åka till Malmö. Så jag gick upp och gjorde mig i ordning och sen har vi varit i Malmö tills nu. Vi gick förbi Mazdas visning av några nya modeller så det slutade med att jag provkörde den nya Mazda3 och jag kan ju tala om att den var väldigt skön att köra :) Skulle inte skada att äga en sådan! Efter det gick vi och åt mjukglass :)

Vi fick även handlat lite ätbara saker med oss hem. Vi köpte jordgubbar, aprikoser, gul vattenmelon (visste inte ens att det fanns innan), kladdkaka och marshmallows. Helt perfekt!

Nu ska jag städa mitt rum. Behöver dammsuga och om jag orkar ska jag rensa garderoben också.. Puss på er!


Mobilblogg - vaknade för en stund sen av ...

Mobilblogg - vaknade för en stund sen av ett sms. Gick upp för att kissa och påväg till toan så såg jag en polisbil med sirenerna på köra på vägen utanför lillebrors rum, och kort därpå så kom en till som också hade sirenerna på och då börjar man ju undra vad som har hänt.. Det värsta med det är att tidigare ikväll när jag precis gått och lagt mig så tyckte jag att jag hörde konstiga ljud utifrån.. Nu ska jag se om jag lyckas somna igen. Puss


Mobilblogg - Tillbringat kvällen med Bell...

Mobilblogg - Tillbringat kvällen med Bella&Tyra Show :) Som vanligt så hade jag avsnitt att ta igen så nu har jag suttit och kollat på dom två senaste avsnitten. Har ju haft huvudvärk idag med så egentligen hade jag tänkt gå och lägga mig ännu tidigare men så blev det ju inte.. Nu har jag precis bäddat ner mig i sängen med Theo bredvid mig så nu ska jag försöka sova:) Godnatt!


Ut i ösregnet..

Jag har fortfarande inte lämnat sängen.. sitter här och kollar på dåliga program på tv. Ska sätta i linserna och gå ut med Philip och Shiva i ösregnet nu :) Puss

11 juni

God morgon på er! Har varit vaken i 45 minuter men jag orkar inte göra något. Jag känner mig inte ett dugg utvilad så egentligen vill jag baraa somna om igen, men samtidigt känner jag inte för det heller. Så nu ligger jag i min säng och kollar på tv. Kommer nog stanna här ett tag. Puss

Marinas student

Igår var vi som sagt på Marinas student. Där var en massa folk och alla var lika glada. Fast gladast var Marina! Vi kunde inte stanna så jättelänge för Sofie och Niklas börjar 07.00 varje dag. Jag mådde konstigt hela dagen igår så därför ville jag ta det ganska lungt också. När jag kommit hem så blev jag jätteyr så mamma tyckte att jag skulle dricka vatten och gå och lägga mig. Dricka vatten gjorde jag men jag kom inte i säng förrän ett bra tag senare.. Nu sitter jag här och känner mig tung i huvudet igen, vet inte varför jag mår så konstigt hela tiden. Ska nog göra mig i ordning tidigt idag och försöka få lite extra sömn :)

Här är två bilder på en glad Marina igår :)



Gymmet

Hallå hallå! Jag har precis kommit hem från gymmet. Känner mig väldigt duktig! Har tränat både styrka och kondition :) Men det lär väl kännas imorgon trots att jag stretchade innan jag gick därifrån. Är ju så otroligt otränad nu så det tar väl ett litet tag innan jag är iform igen. Men den som väntar på något gott.. Nu ska jag äta middag och sen hoppa in i duschen. Hörs sen! Vad gör ni idag föresten? Puss


10 juni

Hejsan! Har precis varit ute med Shiva i regnet. Nu ska jag cykla till gymmet! Tyvär så regnar det ännu mer just nu men jag är redan sen så jag kan inte vänta längre.. Jag ska hinna dit och byta om och sen ska jag köra styrketräning så att jag är klar med det tills mamma kommer dit när hon slutat jobbet. Har lovat att jag ska ta med mammas påse med badkläder och sånt så att hon kan gå in och simma när hon kommer. Så jag ska träna kondition medan mamma simmar :) Nu måste jag sticka iväg! Vi hörs sen. Puss

9 juni

Hej! Nu har jag varit på Nova och köpt det korallfärgade linnet som jag la undan igår. Har bara provat det lite snabbt men det blir säkert bra. Kanske kommer sy in det lite i midjan sen men jag måste prova det ordentligt först. Nu ska jag göra mig i ordning och sen blir jag hämtad. Marina tar studenten idag så vi ska dit och fira henne :) Puss


Färgen ser inte lika orange ut i verkligheten. Linnet kommer från H&M och kostade 99kr.


Sängdags!

Jag ska bara ner och hämta lite mat till Theo och sen ska jag krypa ner i sängen :) Godnatt på er :) 

Svårt att byta kanal utan kontrollen

Jag har precis kollat på Bella & Tyra Show. Men inte det senaste avsnittet utan avsnitt 12 som jag missat tidigare. Avsnitt 13 tar jag en annan dag :) Nu tänkte jag kolla på film, men jag kan inte kolla på min egen tv eftersom jag har lyckats klydda till inställningarna på kanalerna så därför kan jag bara byta kanal med kontrollen och inte på miniknapparna som sitter på tvn. Jag tappar alltid kontrollen i golvet och den brukar fortsätta funka men sist jag tappade den så la den av helt så nu kan jag ju inte kolla på dom bra kanalerna.. Så nu ska jag sätta mig på lillebrors rum och kolla på tv i stället :) Vad gör ni ikväll? Puss

Vet ni vad..

Jag har träningsvärk.. och det känns faktiskt ganska bra. Har ju visserligen lite problem med att röra armarna idag men jag har verkligen saknat träningen så jag är helnöjd ändå :D

Hungrig..

Hallååå på er! Här sitter jag, hungrig och varm.. Väntar på middagen som snart är klar. För ett tag sedan så hittade jag ett koralfärgat långt linne som tyvär inte fanns i min storlek, men idag så hittade jag det i en 36a. Pyttelite för stort men det gör inget! Har lagt undan det tills imorgon så ska dit och köpa det då :) Nu ska jag äta.. Puss


8 juni

Hejhej! Kom hem från tandregleringen för en liten stund sedan, eller ja.. jag var ju klar där typ tjugo i 2 men sen var jag ute och körde en runda med pappa bara för att jag ville prova vår lånebil som vi har nu medans våg egna är inlämnad. Fyfan säger jag bara haha, tur att vi inte ska ha denna så länge för den är ju riktigt konstig..

Igår blev det en snabb runda på gymmet. Var där med mamma och vi skulle ha cyklat dit men sen slutade det med att vi körde i stället för att slippa regnet så vi var tvungna att komma hem lagom tills att pappa skulle till verkstan med bilen. Men vi hann med lite i alla fall! Jag har ju haft träningskort och tränat ganska mycket där i 2 år innan, men sen när kortet gick ut i höstas så slutade jag helt med träningen. Så nu är det dags att vara ordentlig igen nu när jag fått ett nytt kort av mamma :D Jag har ju mina favorit träningsmaskiner också så jag har ju velat visa dom för mamma ända sedan hon köpte sitt kort där. Igår fick jag visat en maskin som är till för att träna magen och mamma gillade verkligen den! Kul att träna med mamma :)

När vi kom hem sen så åt jag lite innan jag hoppade in i duschen. Därefter åt jag middag och sen gjorde jag mig i ordning lite snabbt innan jag blev hämtad för att åka hem till Oscar. Han tog nämligen studenten igår så jag och några vänner stack dit för att fira honom. Han skulle ha tagit studenten samtidigt som mig egentligen men sen valde han att hoppa av när vi gick i ettan för att börja en annan linje på en annan skola, så därför så tog han studenten nu ett år senare. Glad var han i alla fall! Och full haha.. :) Vi hade en rolig kväll, men tyvär så var jag tvungen att åka hem lite innan 23 eftersom jag åkte med Sofie och Niklas och dom skulle upp och jobba klockan 06 idag.

Nu ska jag och Philip ut med hunden och sen ska vi till Nova och kolla lite :) Puss

Klänningen på Gina

Ni vet den där klänningen från Gina som jag har visat en bild på innan? Jag gick och provade den men jag tyckte inte att den var lika fin i färgerna i verkligheten som den var på bilden. Den satt visserligen ganska bra, men jag blev lite för osäker på färgerna så därför köpte jag inte den.. Men om jag nu ska säga något allmänt positivt så är det faktiskt att Ginas hemsida är mycket bättre nu än vad den var innan :D

7 juni

Hejsan! Jag kom faktiskt upp hyfsat tidigt idag, var uppe vid halv 11 men sen satt jag i köket och åt frukost väääääääldigt länge :) Har precis satt i linserna och rotat fram träningskläder så om en liten stund bär det av till gymmet. Tyvär så regnar det ju ganska mycket ute idag och eftersom jag måste cykla till gymmet så får jag ju hoppas att jag inte kommer dit helt genomblöt. Tar jag bussen dit så måste man gå en bra bit från busshållsplatsen så därför kan man lika bra cykla så kommer man dit snabbare. Nu måste jag leta upp mina träningsskor också! Vad ska ni göra idag? Puss

Sooova

Börjar bli väldigt trött nu så jag ska gå och göra mig i ordning och lägga mig. Imorgon planerar jag att sticka iväg till gymmet och träna så vill få lite ordentlig sömn så jag orkar gå dit :) Godnatt

Så här såg jag ut igår :)

Hejhej! Min kassa uppdatering som jag har dessa dagar skyller jag på det fina vädret. Man vill ju inte sitta vid datorn när det är strålande sol ute! Igår fyllde Moa år och det firades med en väldigt rolig kväll men god mat och massa skratt. Jag glömde ju min kamera så än så länge har jag inga bilder från kvällen, men jag fotade ju när jag kom hem för att jag åtminstone skulle ha någon bild på hur jag såg ut. Så här är dom bilderna :)


Denna supersöta klänningen fick jag av Chris och Emelie när jag fyllde år :)



Såg ju en aning sliten ut när jag kommit hem..


Frös som satan när jag kom hem så jag gjorde en kopp varm mjölk, det ska
man ju tydligen sova gott av och det gjorde jag också :)


Ibland är det konstigt hur man kan vakna ...

Ibland är det konstigt hur man kan vakna efter att bara ha sovit i några timmar men ändå vara pigg. Eller någorlunda pigg i alla fall.. Fast jag märkte ju nu att tröttheten kom direkt igen så nu ska jag fortsätta sova:) Vi hörs senare idag!


Bilder från Patrics student


Så här såg jag ut. Jeansklänningen är från Gina tricot, armband från Cocoo.se,
strumpbyxor från H&M och örhängena och ballerinaskorna kommer jag inte ihåg
var dom är köpta.




Haha, snyggt jag håller glaset..


Detta ska likna en flygande jättemygga. Chris skulle visa hur dom såg ut haha :)

Patric och hans stolta pappa :)

Tårtor :) Dom var väldigt stora men det syns inte riktigt på bilden..

 

 


Godmorgon!

Det är riktigt varmt ute idag, perfekt väder för grillfesten ikväll! Nu ska jag sätta mig i trädgården en stund. Måste tvätta av gammalt nagellack och sen fixa naglarna lite med nytt lack och så.. Vi hörs sen :)


Shorts med nitar


Så här ser shortsen ut som jag fick idag :)

20 år :)

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag, hurra hurra hurra! :) Ja idag blir jag alltså 20 år... Tiden går snabbt ibland, det känns som att jag fyllde 18 för bara ett ltet tag sedan men ändå har det redan hunnit gå två år sedan dess. Men jag är glad ändå! Dom här två åren har varit två väldigt bra år så jag klagar inte :)

Ledsen för kass uppdatering igår, kände inte för att sitta vid datorn eftersom solen strålade och det var riktigt sommarvarmt. Precis som idag.. Så bilderna från Patrics student kommer upp vid något senare tillfälle men jag vet inte när.

Idag har jag valt att ha en ganska lugn födelsedag. Jag känner faktiskt inte för att gå ut ikväll fast att både mina vänner och min storebror frågat om jag vill ut. I stället ska jag vara med familjen idag och äta god mat och tårta. Imorgon blir det grillfest i Moas stora trädgård. Eftersom min kropp inte mår helt som den ska så orkar jag inte riktigt vara igång två kvällar i rad, och eftersom Moa fyller 20 år imorgon så ville hon ha grillfest med en massa folk i sin trädgård så jag träffar hellre alla vänner där och är med familjen idag. Det låter väldigt bra för mig!

Senare ikväll har jag lovat att komma hem till Chris och Emelie eftersom dom också ville fira mig, med vi stannar antagligen bara hemma hos dom och hittar på något kul :)

Paketen får jag senare idag, eller ja.. ett av dom har jag redan fått. Pappa kom in på mitt rum med frukost på sängen i morse och då fick jag ett av paketen. Det var dom snygga jeansshortsen med nitar på som jag ville ha från carlings :) Visar dom senare! Nu ska jag börja göra mig i ordning, för tillfället sitter jag här med blött hår och har inte ens satt i linserna än.. Puss på er!

 


Hej! Nu får det bli en mobilblogg så hä...

Hej! Nu får det bli en mobilblogg så här mitt i natten. Vi kom hem för ett litet tag sedan men jag har inte orkat starta datorn för att lägga in bilderna. Jag är så fruktansvärt trött! Har precis gjort mig i ordning och ska sova nu. Bilder kommer imorgon! Godnatt


Mot studentfesten!

Hejhej! Nu ska jag in till Malmö på Patrics studentfest :) Hinner inte ta någon ordentlig bild nu och visa hur jag ser ut idag men jag kan lägga upp det senare! Ni kan få den här som jag tog med datorn så länge :) Puss


Gina tricot

Okej, jag har inte kommit ut i solen än.. Jag gick in på Ginas hemsida och fastnade där. Jag har ju inte hittat min älskade klänning på H&M än så jag har tyvär börjat ge upp hoppet om den. Men nu när jag var inne på Ginas hemsida hittade jag en annan sommarklänning som faktist också var väldigt söt! Såhär ser den ut: 

Ska gå och prova den och se hur den sitter :) 


Sommar idag

Hej på er! Så underbart väder det är idag, strålande sol och inte ett enda moln på himlen! Idag står det studentfest på schemat, fast vi ska inte vara där förrän kl 19 ikväll. Det är Patric som tar studenten så ett stort Grattis till dig! Jag minns själv hur kul jag hade på min studentdag förra året och studenterna detta året har säkert lika roligt :D 

Nu ska jag gå ut lite i det fina vädret! Vi hörs senare :) 

Långben

Jag hatar såna långbenade saker som flyger runt och surrar! Jag vet ju om att dom inte direkt gör något mot en men dom är tillräckligt äckliga ändå eftersom dom ser ut som gigantiska myggor.. Har sprungit runt och jagat en här hemma nu ett bra tag och den envise jävelen ger sig inte. För tillfället har den gömt sig någonstans och jag kan inte gå och lägga mig förräns jag vet att den inte är här.. Ska stänga datorn nu så godnatt på er :)

Tv kväll

Hejsan! Passar på att skriva nu i reklamen, jag kollar på Ugly Betty just nu och senare ikväll blir det Cougar town. En perfekt kväll att sitta framför tvn :) Dessutom är det dubbelavsnitt av Cougar town! Nu är reklamen slut! Puss

Middag

Nu har jag sett avsnitt 11 :) Ska gå ner och äta middag och sen måste jag faktiskt tvätta håret..

Ändrade planer

Hallå hallå! Det blev ingen runda i stan idag. I stället åt jag lunch och sen drog jag på mig mjukiskläder och gick en runda i regnet med Shiva och Philip. Nu sitter jag här och lyssnar på Tokio Hotel och ska snart sätta på ett avsnitt av Bella & Tyra Show. Jag har varken sett avsnitt 11 eller 12 så jag har lite att kolla på nu :) Vad hittar ni på idag? Puss


1 juni

Hej bloggen! Igår såg vi som sagt Avatar. Jag tyckte faktiskt att den var väldigt bra! Kul med en film som inte liknar alla andra! Idag hade jag tänkt sticka in till stan, men börjar fundera på att skita i det eftersom vädret är riktigt kasst.. Så för tillfället sitter jag inne på lillebrors rum och kollar på film. Borde gå och tvätta håret också för det ser förjävligt ut så om jag ska kunna gå någonstans senare så måste det fixas. Nä vet ni vad.. nu ska jag fortsätta kolla på filmen en liten stund sen börja fixa mig, det blir nog stan ändå :)

Nu när det är så tråkigt och regnigt ute så bjuder jag på en sommarbild från förra året i stället :) Puss




RSS 2.0