Avatar

Hej! Idag har jag inte gjort så mycket. Var på nova en stund och kollade innan idag och nu har jag precis varit i stan och hyrt Avatar. Så nu blir det filmmys med familjen! Puss

Halv film

Har precis suttit och kollat på typ en halv film för det var något som inte funkade så det gick inte att se mer än så.. Ganska kul ändå faktiskt! Nu känner jag mig hungrig. Funderar på att gå ner och äta något och sen tvätta av sminket, borsta tänderna och sen krypa i säng :) Godnatt

Stressig morgon men lugn dag

Heej! Tror ni att jag kom upp när jag skulle imorse? Nej. Först gick jag upp lite innan 6 och gjorde frukost på sängen till mamma, och då frågade hon om hon skulle smsa mig senare och väcka mig, men eftersom jag brukar vakna ganska lätt så sa jag att det inte behövdes. Så jag gick och la mig igen och sen vaknade jag kvart över 9 och vi skulle åka hemifrån tjugo i 10. Lyckat. Rusade upp och gjorde mig lite i ordning och tillslut så kom vi iväg lite över 10.

Resten av dagen har varit väldigt lugn och skön. Vi har varit ute i skogen och traskat och vi har ätit korv med bröd, kanelbullar, godis och sockervadd :)
Nu har jag precis kollat på Gossip girl, sista avsnittet för säsongen.. Ska gå ut och gå en runda nu.
Hur har er dag varit? Puss



Bra med blixt haha, blev ju helt vit i ansiktet..





Upp tidigt imorgon

Hejsan! Nu ska jag sova. Skriver bara detta inlägget för att Philip ville att jag skulle prova att blogga från hans mobil.. Jag ska upp lite innan 6 och göra frukost på sängen till mamma för det är ju mors dag imorgon och hon ska jobba så hon ska upp tidigt. Eller klockan är ju över tolv så det blir ju idag men ändå.. Sen ska jag sova igen efter det, och gå upp vid 8 för att åka iväg med familjen.. Hörs imorgon:) Puss

Uppriven hand

Hej! På något sätt så lyckades Theo göra en massa långa rivsår över hela min hand för en stund sen. Han var på lekhumör och fick väl antagligen för sig att attackera min hand. Inte lätt att kontrollera klorna när man bara är sju veckor gammal.. Det började blöda lite här och var så mamma tvingade mig att sprita såren och det sved ju som in i helvete. Jag har nästan alltid varit väldigt rädd för fysisk smärta så jag blev ju rädd bara mamma nämde handspriten.. Jaja, nu måste jag försöka tvätta händerna utan att det gör allt för ont för jag ska lyckas ta ut linserna. Vi hörs imorgon! Godnatt

Hemma

Hej! Nu har jag kommit hem. Har inte kunnat ta några bilder idag (förutom den med mobilen) för mitt batteri i kameran dog när jag skulle fota dom söta hjärtblommorna.. Ska gå ner och äta nu för middagen är klar :)

Kolla vilka söta blommor jag hittade i mor...

dsc00047 (MMS)

Kolla vilka söta blommor jag hittade i mormor och morfars trädgård:) hjärtformade:)


Något att göra!

Nu har jag något att göra! Ska dra på mig mjukiskläder och köra ut till mormor och morfar :) Vad ska ni hitta på idag? Puss

Sysslolös

Hej :) Idag har jag inget att göra alls. För tillfället provar jag kläder :) Funderar på att gå ut lite men det verkar som att det blåser väldigt mycket och då är det inte så skönt att vara ute. Hm.. måste komma på något vettigt att göra.. Jag uppdatterar er om jag kommer på något! Puss

Nya Veckorevyn

Egentligen är jag inte så jättetrött just nu, men jag är uttråkad och mina linser skaver som fan. Så nu ska jag in i badrummet och ta ut linserna, borsta tänderna och tvätta av sminket och sen ska jag bädda ner mig i sängen med den nya Veckorevyn som jag inte har hunnit läsa än :) Puss godnatt!

Då vet vi det!

Tydligen så fungerade det att mobilblogga.. Bra att veta :) Idag har det varit mulet hela dagen så efter att ha tagit en lång dusch i morse så åkte jag till Malmö med pappa och kollade i lite affärer. Men tydligen så går allt emot mig för varken klänningen, bikinin, sandalerna eller jeansshortsen fanns någonstans. Jag hatar när man hittar saker som man inte köper direkt och sen när man går tillbaka för att köpa det så är allt borta. Bikinin är från H&M och finns i tre olika färger och dom två som jag inte ska ha har kommit ut i butik så jag går och väntar på att den korallfärgade som jag vill ha ska komma. Jag hittade den i Tyskland men där fanns det bara överdelar i storlek 40 och nederdelar i storlek 32 kvar, och jag ska ha 34 i båda delarna.. Klänningen är en jättesöt svart/blommig volangklänning som också är från H&M. Tydligen helt slut överallt.. Jag kan visa en bild så om någon har sett den i storlek 34 någonstans i skåne så får ni jättegärna säga till :)

Sen när vi skulle köra hem så fick vi reda på att det var bilkö den vägen vi tänkte köra så vi skulle ju vara lite smarta och köra ett annat håll men det var ju tydligen ganska många som också fått samma ide så det slutade med att vi satt i världens bilkö i alla fall.. Undra om det är någon typ av bilkö-vecka den här veckan..? Är ju bilköer överallt känns det som.


Såhär ser den söta klänningen ut som jag letar efter i alla möjliga H&M butiker..


Hej! Ska prova att mobilblogga nu bara för...

Hej! Ska prova att mobilblogga nu bara för skojs skull:) så nu får vi se om det funkar..


Nu ska jag sova..

Godnatt! Vi hörs imorgon :)

Tisdagens fundering

I tisdags när jag kommit på båten på väg hem så gick jag in på toaletterna som var vid restaurangen. Först kommer man in i ett ganska stort rum där det finns speglar och kranar så man kan tvätta händerna och sen är där även en sån där torkgrej i ena änden av rummet. En sån som startar av sig själv när man håller händerna under den. Jag stod i andra änden av rummet och skulle ta en bild på mig själv, och när kameran blixtrade till så startade handtorken. Skitskumt! Jag var ju inte ens i närheten av den och jag var den enda som var där inne.. Jag tyckte faktiskt att det var läskigt så jag stoppade ner kameran och gick därifrån direkt. 
Det finns ju säkert någon smart förklaring till hur den kunde starta själv men jag är faktiskt inte så smart så jag kan komma på det.. Någon som vet?  

Shopping i Tyskland

Hejhej! Här kommer lite bilder på det jag handlade i Tyskland. Jag handlade som sagt inte alls lika mycket kläder och grejer som jag brukar göra när jag är där men lite blev det i alla fall. Förutom sakerna på bilderna så köpte jag även en massa olika bodylotions, två handkrämer och lite olika duschkrämer :)


Det var detta linnet jag köpte på morgonen i Lübeck :)

Spetshipsters från H&M

Hittade både t-shirtar och linnen med Lady Gaga tryck. Tyckte att denna var snyggast
så den fick det bli :)


Baksidan av t-shirten :)


Söt volangkjol med spetskant

Dust it - riktigt bra hårprodukt som jag använder ofta!

Peeling och kräm med lavendelolja till fötterna

Nagellacksborttagningspenna 

Hårspray med bambu i..

Och såklart lite kinderchoklad :D


Sol

Godmorgon på er! Eller okej, såhär länge har jag faktiskt inte sovit för jag har precis suttit i köket ett bra tag och ätit frukost.. Nu ska jag sätta i linserna och sen ska jag ut i trädgården och sola :) Puss

Dags att sova

Nu vill inte mina ögonlock hålla sig uppe längre så jag ska in i badrummet och ta ut linserna och borsta tänderna. Imorgon kan jag visa vad jag har köpt :) Godnatt!

Tysklandresan i bilder :)


En bra start på resan.. kladdkaka i restaurangen på båten.

Såhär såg jag ut. Kavaj och strumpbyxor från H&M, linne från Gina tricot och armband från cocoo.se :)

Frukost :)

Några timmar efter frukosten blev det läge för glass!


En liten del av alla tårtor där fanns..







 




Bilkön.. För att roa mig med något så satt jag och fotade naturen :)




På båten på väg hem till Sverige. Jag var lite sugen på att hoppa i.. jacuzzin då alltså, inte havet :)





 


Den långa t-shirten kommer från H&M. Till den hade jag strumpbyxor från H&M och en
kavaj som är köpt i Tyskland förra året.


Grillat med familjen

Hej! Idag har jag varit ute i stort sett hela dagen. La mig och solade i trädgården en lång stund innan jag åt lunch med lillebror och sen åkte vi till affären och handlade. Därefter blev det grillning med familjen. Riktigt mysigt, vi hade korv med bröd, grillspett, potatissallad och en massa marshmallows!


Jag vet att jag knappt syns men det gick inte att få någon annan bild :)


Kommit hem från Tyskland

Heeej! Nu har jag kommit hem efter en liten miniresa till Tyskland. Det är verkligen alltid skönt att komma ner dit, och igår hade vi tur med vädret också. Strålande sol hela dagen! Vi tog båten dit i måndagskväll och var framme igår morse och sen körde vi till Lübeck och åt frukost där. Vi handlade även lite småsaker men vi ville inte stanna för länge eftersom vi ville komma till Hamburg så tidigt som möjligt. Men jag hann springa in om en liten butik som jag brukar kolla i och där hittade jag ett snyggt linne.

Sen körde vi vidare till hamburg och där gick vi runt och shoppade och åt glass fram tills vi bestämde att det var dags för middag. Tanken var egentligen att vi skulle äta glass på ett ställe som ligger på inne på tågstationen efter att vi hade ätit middag men när vi väl var klara på restaurangen så var klockan så mycket att vi var tvungna att köra tillbaka mot Lübeck, så det fick räcka med glassen vi ätit tidigare under dagen.

Normalt sett så tar det max 45 minuter att köra den biten till Lübeck men såklart så hamnade vi i världens bilkö och det slutade med att samma sträcka i stället tog oss lite mer än 2,5 timmar. Suck.. Vi hade ju planerat att köra så att vi skulle få ungefär 2 timmar på oss att gå runt i den stora affären vi skulle till i Lübeck, men i stället slutade det med att vi kom dit en kvart innan dom stängde och fick rusa in och slänga ner det vi hann i vagnen och sen springa till kassan.

Men jag hade en väldigt bra miniresa ändå! Har handlat mycket mindre kläder än vad jag brukar men det gör inget :) Jag ville ju jättegärna hitta ett par snygga shorts, men gjorde jag inte. Eller jag hittade shorts som var snygga men sen när jag provade dom så tyckte jag inte att dom satt så bra. Jag hade ju helt glömt att jag faktiskt hittade ett par snygga mörka jeansshorts på Carlings innan jag åkte som jag inte har köpt än, så dom ska jag köpa nu någon dag om dom finns kvar.

Nä, nu ska jag gå ut och sätta mig i solen! Det är jättefint väder ute så det känns dumt att sitta här inne framför datorn. Jag har tagit en massa bilder nu när jag var iväg men där är så många (har lyckats ta ungefär 280 bilder) så jag måste sortera dom lite. Kan ju inte lägga upp alla bilder här. Jag lägger upp bilder senare idag! Puss

Mot Tyskland!

Hej! Nu sticker jag iväg till Tyskland :) Kommer hem på onsdag så det blir bloggpaus fram tills dess.. Ni får ha det så bra! Puss på er :)

Nyduschad!

Hejhej! Har precis fönat håret efter att ha kommit ut från duschen. Ska platta det också men jag tänkte äta något först. Och sen ska jag måla naglarna :) Vi hörs lite senare. Puss


Godmorgon!

Efter att ha blivit väckt ett antal gånger i morse så kände jag nu att det inte var lönt att försöka somna om igen. Så nu har jag precis tvättat ansiktet och ska ner i köket och äta något. Ska ringa Sofie sen också :) Puss

Packat klart

Hej! Vad har ni hittat på denna söndagskväll? Jag har precis packat klart, fast jag räknar inte in produkter för dom ska jag ju använda imorgon så dom lägger jag ner då i stället. Har även satt mitt kamerabatteri på laddning så jag slipper stå där med ett tomt batteri sen.. Nu ska jag gå och lägga mig :) Puss godnatt


Pizzan kallar

Nu har jag dammsugit mitt rum och plockat undan lite saker! Både mamma och pappa har kommit hem och jag hör pizzan kalla på mig från köket så nu ska jag äta :) Sen blir det Gossip girl efter det. Puss

Det är nog bara att inse.. jag är lat..

Ibland (lite för ofta) så är jag väldigt dålig på att göra saker som jag sagt att jag ska göra. Jag har fortfarande inte dammsugat mitt rum, inte packat, och inte fixat naglarna. Det ända jag faktiskt fått gjort är att jag har tömt kameran. Nu sitter jag bara här och väntar på att pappa ska komma hem med middagen.. Jag är hungrig, igen haha :) Satt i köket och åt för en stund sen. Jag kanske borde vara lite smart nu och dammsuga nu så har jag det gjort lagom tills att pappa kommer hem. Det ska jag nog göra! Jag uppdaterar om hur det går sen :)

Bilder från igår

Har ju inte lagt upp bilderna som jag tog igår på Theo i trädgården. Tyvär så blev många av dom suddiga eftersom han inte ville vara stilla men två stycken blev söta i allla fall :) Mamma fotade mig när jag låg och solade också men jag lägger inte upp dom bilderna för det har blivit något konstigt med ljuset för dom är så ljusa så att jag knappt syns..



Tömmer kameran

Hej :) Idag sov jag till lite över 12 och sedan gick jag ner och gjorde mannagrynsgröt. Sen har jag suttit och hjälpt mamma att fixa lite grejer med några bilder. Nu sitter jag här och ska tömma min kamera, känns onödigt att ha en massa gamla bilder som tar plats när jag åker iväg imorgon. Visserligen är där plats till över 2000 bilder men ändå.. Ska äta något sen och därefter ska jag packa lite saker. Vad hittar ni på idag? Puss


En kväll med halvdåliga filmer..

Idag har jag faktiskt fått gjort saker. Jag har tvättat, rensat delar av min garderob, hittat min väska och legat ute i trädgården och solat en stund. Hade lille Theo ute en stund också, han blev ju nyfiken på gräset direkt och började skutta runt och leka. Fotade lite med mammas kamera men den ligger där nere och jag orkar inte hämta den just nu så jag lägger upp dom bilderna imorgon i stället. Nu ikväll har jag suttit och kollat på halvdåliga filmer. Först kollade jag på  "Herbie - fulltankad", sen såg jag "Helens små underverk" och sen efter det så tittade jag på "27 dresses". Så ja.. det är vad jag har gjort idag. Har pratat lite med Chris också för han tittade förbi en stund nu ikväll. Nu ska jag gå och göra mig i ordning och sen ska jag bädda ner mig i min säng och sova :) Godnatt! 

Fast här hemma idag..

Hejsan! Igårkväll blev det inget inlägg här för jag kände helt enkelt inte för att skriva något. Satt och kollade på Simpsons en stund innan jag och mamma fick för oss att fixa fötterna. Så vi satt fotbad och skrubbade fötterna med lavendelpeeling och sedan när vi var klara med att fixa naglar och allt så smörjde vi in fötterna med babyolja och tog på mysiga fluffiga strumpor. Sen kollade jag på film resten av kvällen efter det.

Idag har jag inte hunnit göra mycket. Någon dum typ ringde på hemtelefonen 07.20 så jag vaknade och fick världens huvudvärk. Somnade om efter en stund och sedan vaknade jag lite över 10. Och det ända jag gjort sedan dess är att äta frukost, tvätta ansiktet och borsta tänderna. Jag kan ju tyvär inte gå någonstans alls idag eftersom den röda pricken i ögat fortfarande är kvar så jag kan inte sätta i linserna. Så idag kan jag lika bra fixa lite smågrejer i stället. Typ tvätta kläderna jag ska ha med mig till Tyskland på måndag, leta upp en väska och städa mitt rum så jag slipper komma hem till ett stökigt rum sen när jag kommer hem därifrån. Vad ska ni hitta på idag? Puss

Genomblöt och glad!

Hejsan! Äntligen är jag av med den vassa grejen i munnen som har stuckit mig i kinden sedan i måndags. Jag fick jättebrottom i morse när jag skulle till tandregleraren, och jag hade ju fått för mig att jag skulle cykla dit också så det blev ju rena rama motionspasset på vägen dit eftersom det är uppförsbacke i stort sett hela vägen. Men jag kom i tid :) Sen började det regna lite smått när jag kom ut därifrån så jag gick in på HM en stund och hoppades att det skulle sluta, men det gjorde det såklart inte. När jag väl satt på cykeln på väg hem så började det ösregna och det gjorde det hela vägen tills jag var hemma utanför min dörr för då slutade det. Men på något sätt var det väldigt skönt att vara ute i regnet.. Jag vet inte varför men av någon anledning så blev jag på väldigt bra humör när jag satt där på cykeln alldelles blöt. 

När jag kom hem så upptäckte jag en konstigt liten röd prick i mitt öga så jag ska nog ta ut linserna igen och lägga mig och sova en stund. Fast först blir den en runda med hunden :) Vi hörs sen! Puss

Kanske en resa till Tokyo?

Chris och Emelie har precis åkt hem så nu måste jag göra mig i ordning och komma i säng för annars kommer jag inte komma upp imorgon. Jag måste nämligen upp tidigt imorgon och gå till tandregleraren för jag måste få bortklippt en vass grej som skär rakt in i kinden på mig..

Vi har suttit och kollat på lite bilder som dom tog i New York nu ikväll, riktigt fina bilder! Dit ska jag med någongång. Sen började vi prata lite om Tokyo för Chris, Emelie och jag vill dit så det kan hända att vi åker alla tre. Hade varit kul för jag vill verkligen dit!

Jaja, nu måste jag börja göra mig i ordning :) Godnatt


Sommardag

Hej! Jag satt inte ute och solade så jättelänge idag för det var en massa getingar ute så jag ville inte sitta bland dom. Så när jag inte orkade med getingarna längre så gick jag in och lagade lunch i stället. Sen kom pappa och Philip hem så då gick jag och Philip ut med Shiva en runda. Eller ja.. jag gick och Philip cyklade. 

Sen när vi kom hem igen så tog jag på mig inlinesen och Philip tog sin cykel igen så stack vi ute en runda och kom hem lagom till middagen :) 

Nu måste jag hoppa in i duschen, för Chris och Emelie kom hem från New York igår så dom kommer hit nu ikväll :) Puss



Haha, jag är ju riktigt likblek!

 


Soligt idag!

Godmorgon! Idag skiner solen :D Underbart! Tänkte egentligen hoppa in i duschen nu men eftersom jag ändå inte ska någonstans så tänker jag faktiskt gå ut och sätta mig på altanen och sola en stund i stället. Man blir ju ändå så varm när man solar så då kan jag lika bra duscha sen när jag kommer in igen.. Är ensam hemma så jag måste sysselsätta mig med något. Kan inte ens ringa någon just nu för alla jobbar idag. Alla utom jag.. Jaja, nu ska jag ta på mig en bikini och sätta mig och läsa Veckorevyn ute i det härliga sommarvädret :) Puss på er!

Behöver några tidiga kvällar

Jag tror att jag skulle må bra av att gå och lägga mig tidigt nu ett par kvällar. Normalt sett så lyckas jag aldrig med det men nu ska jag verkligen tvinga mig själv. Efter att jag skrivit detta ska jag gå och lägga mig och det är ju ganska tidigt. Så godnatt på er!


Simpsons och Family Guy

Nu är jag mätt! Ska sätta mig framför tvn nu och kolla på Simpsons och Family guy. Skönt att sitta och lata sig när man är mätt :)

That Day

Hejhej! Nu sitter jag här och lyssnar på Tokio Hotels låt "That Day" i väntan på att middagen ska bli klar. Jag älskar ju alla deras låtar men just idag känner jag extra för denna låten, den är så fruktansvärt härlig :) Var i stan innan idag och åt glass, riktigt gott! En stund senare kom Philip på att han var hungrig så vi gick och köpte thaimat. Fast jag kan ju fortfarande inte tugga så jag kunde inte äta det men det var mysigt att bara sitta på en uteservering ändå.. Nu är maten klar! Såhär såg jag ut idag:

 
Jackan är från Lindex, tröja, strumpbyxor och solglasögon från HM och tygskor från Din sko :)

Vaarmt

Hej:) Idag är det vaaarmt! Helt underbart! Fast solen har försvunnit så det blir ju inte helt sommarkänsla men skitsamma, varmt är det i alla fall. Jag känner mig på så bra humör idag. Inatt sov jag hela natten utan att vakna en enda gång. Jag kan inte ens komma ihåg förra natten jag kunde sova så bra. Det var verkligen längesedan jag sov ordentligt, men nu i natt så sov katterna på Philips rum och det var inget annat som störde mig heller så jag har sovit jättebra. Nu håller jag på att göra mig i ordning. Vi ska in till stan och äta god glass med browniebitar i :) Man måste ju passa på när det är varmt ute! Puss på er, hoppas att ni får en bra dag :) 

Glass i solen

Hejhej! Jag har haft en väldigt skön dag i kollonin idag. Det har ju för en gångs skull varit fint väder idag så det var härligt att kunna vara ute lite. Det blev ingen grillning, jag kom ju på att jag ändå inte hade kunnat äta det vi tänkte grilla eftersom alla mina tänder fortfarande är för ömma så vi köpte glass i stället som vi satt och åt där. Väldigt gott! Sen när vi kom hem så skulle pappa iväg så mamma lagade mat till henne och Philip och mannagrynsgröt till mig och sen satte vi oss och kollade på New Moon. Fast efter det så fick jag världens huvudvärk så nu känner jag för att göra mig i ordning och bädda ner mig i sängen. Godnatt :)





Kolloni

Hej! Nu ska jag göra mig i ordning och sedan ska jag ner till vår mysiga kolloni med familjen. Vi ska passa på att grilla nu när solen har kikat sig fram lite :) Puss

För lite sömn..

Godmorgon på er! I natt har jag inte sovit mycket. Det slutade med att jag kom i säng vid ett, och sen vaknade jag kl 6 imorse och var typ vaken till 8 då jag lyckades somna om och sova till halv 10. Är supertrött just nu, men jag ville inte sova bort hela dagen heller så därför var det lika bra att gå ner och äta lite frukost. Nu sitter jag iaf här vid datorn och har inte ett skit att göra idag, så jag kommer nog sitta kvar här ett bra tag.. Vad ska nu hitta på idag? Puss 

Trött

Vill bara somna just nu, men jag har linser i och har varken borstat tänderna eller tvättat ansikten så jag får stå ut en liten stund till innan jag kan somna. Tog förövrigt en bild på solnedgången innan när jag precis parkerat bilen, fast det såg ju tyvär finare ut i verkligenheten.. Nu ska jag släpa mig in i badrummet :) Godnatt


Film

Hej! Fast att det var lite kallt idag så var det faktiskt väldig skönt ute. Vi var ju ute en runda med Shiva efter att Philip hade varit hos frisören innan idag. Nu har jag precis varit iväg och hyrt film så det ska vi kolla på nu! Här är två bilder från idag :) Puss


Det gick att äta lite iaf :)

Nu har jag fått i mig lite mat och suttit vid datorn en stund :) Måste byta om nu, jag tog på mig mjukiskläder innan när jag kom hem men nu ska jag följa med lillebror till frisören och sen ska vi på promenad med Shiva så jag måste få på mig lite vettigare kläder! Vad ska ni hitta på idag? Puss

Ont i munnen

Hej! Nu är jag hemma igen. Fy fan vad jag har ont i hela munnen nu! Dom två tänderna som vi misstänkte var ihopklistrade var faktiskt ihopklistrade och det var ju nästan omöjligt att dela dom. Hon försökte ta tandtråd mellan tänderna men den gick inte ner en millimeter ens. Så efter att hon försökt med att peta med vassa grejer, slipa med någon borr-liknande grej och ta på nåt medel, så lyckades hon tillslut få tandtråden att gå mellan tänderna. Men det började blöda och gjorde så satans ont när den väl gick mellan , och sen när hon skulle spänna resten av tandställningen så råkade min läpp fastna på något sätt och när den väl lossnade så började det blöda där med. Ush säger jag bara.. Men nu ska jag sluta klaga, det kunde ha varit mycket värre! Så nu ska jag gå ner och se om vi har något hemma som jag kan äta :) Puss

Mot tandregleraren

Godmorgon! Nu sticker jag iväg till tandregleraren! Ska inom Hemmakväll också och lämna två filmer.. Vi hörs sen :) Puss

Tidig kväll

Hejsan! Efter Gossip Girl innan så gick jag ut och åkte inlines en stund, det var faktiskt väldigt skönt men jag blev så fruktansvärt varm! Nu har jag precis gjort mig i ordning och ska krypa ner i sängen annars kommer jag inte orka gå upp imorgon. Jag ska vara hos tandregleraren kl 10 och spänna tandställningen. Dessutom så har jag upptäckt att dom har råkat klistra ihop två av mina tänder så det är ju inte så konstigt att just dom två är dom som fortfarande sitter ojämt. Så vi får väl se vad dom gör åt det imorgon! Förhoppningsvis så slipper jag gå därifrån med allt för ont i munnen.. Godnatt på er :)


Gossip Girl

Nu ska jag kolla på Gossip Girl och äta glass :) Vad hittar ni på denna söndagskväll? Puss

Paus från tänkandet

Hej! Har inte skrivit något här idag för jag bråkade lite med en person i morse/förmiddags så efter det så kände jag att jag bara ville dra på mig mjukiskläder och gå ut en runda i stället och bara tänka på annat en stund. Så jag gick till affären och handlade matlagningsgrädde för det behövdes ändå till maten. Nu ska jag gå ner och äta pasta :)

Kvällsmat och kortspel

Ikväll har jag mest kollat på tv. Fick för mig att göra ananas/mango isglass också det det åt vi innan. Nu ska jag sätta mig i köket med Philip och äta och spela kort, sen ska jag göra mig i ordning och sova :)


Varför blir man så varm av att dammsuga?

Det har jag funderat länge på.. Jag har precis dammsugit mitt rum och nu sitter jag här med fönstret vidöppet och är ändå varm, precis som jag alltid är efter att jag dammsugit. Egentligen är det ju inte ansträngande och ja, visserligen så blåser det ju ut varmluft där bak på dammsugaren men man står ju inte bakom dammsugaren när man dammsuger. Skumt det där.. Brukar ni också bli varma när ni dammsuger? Det slutar alltid med att jag står och städar i shorts och en bikiniöverdel för då brukar man inte bli lika äckligt varm, men för tillfället sitter jag här i mjukisbyxor och ett linne ist.. Jaja, nu ska jag fortsätta här! Puss 

Frukost!

Godmorgon :) Jag har varit uppe ett tag nu men inte gjort något vettigt, har faktiskt mest lekt lite med Theo. Fast jag har tvättat ansiktet och det är ju vettigt! Nu ska jag gå ner och äta en stor frukost, jag är jättehungrig.. Har inga direkta planer idag så vi får väl se vad jag gör sen. Hur ser eran dag ut? Puss

Missar alltid

Nu har jag gjort mig i ordning och ska kolla på Bella & Tyra Show. Jag har inte sett det avsnittet som var igår för jag lyckas ju alltid missa det när det går på torsdagarna så det är därför jag kollar i efterhand. Ska sova sen :) Godnatt

Talang

Hejhej! Idag har jag haft en lugn dag, som vanligt då alltså haha :) Var ute med Shiva innan och sen har jag inte gjort mer än att äta middag sedan dess. Nu har jag precis satt mig framför tvn, kollar på Talang. Efter det ska jag se Modern family.. Jaja, nu ska jag kolla på programmet :) Puss 

Bella & Tyra Show

Hej! Ikväll har jag verkligen varit rastlös och uttråkad. Har ätit glass och kollat lite på tv, suttit vid datorn och kollat upp ännu en kamera som jag har som köpalternativ, och även kollat lite på mobiler. Tillslut blev jag så uttråkad så det slutade med att jag lekte kurragömma med Philip (och ja, jag är 7år för er som undrar..) Sen kom jag ju på att jag fortfarande inte hade kollat på förra veckans avsnitt av Bella & Tyra Show så jag kollade på halva avsnittet och sen gick jag och gjorde mig i ordning. Nu sitter jag här i sängen med datorn och ska kolla på resten av avsnittet och sen ska jag sova :) Godnatt på er!

En lugn dag

Hejhej! Allt bra med er? Igår hade jag ingen lust alls att sitta vid datorn. När jag vaknat och ätit frukost så gjorde jag mig i ordning och sedan var jag tvungen att skriva på några papper som jag sedan åkte in till stan och lämnade på kontoret. Jag börjar ju inte jobba igen förrän den 12 juli men jag hade några papper som jag var tvungen att lämna igår.
Efter det följde jag med pappa till Bilia och kollade på bilar. Provade några stycken men dom hade ingen sån som jag egentligen vill ha, men jag hittade faktiskt en Peugot som var ganska snygg :) Sen på kvällen så kollade vi på film. Philip fick ju för sig att vi skulle baka en kladdkaka och göra grön vispgrädde till också, men den gröna karamellfärgen var slut så det fick bli påskgul grädde i stället. Men det var lika gott ändå!

Idag har jag varit ute hos mormor och morfar hela dagen. Det är så skönt att åka dit för man slappnar av på ett helt annat sätt än vad man gör annars. Och det är så härligt att vara ute i friska luften där. Nu har vi i alla fall precis kommit hem och jag sitter och väntar på att middagen ska bli klar..





Magont

Hej! Ush vad jag har ont i magen! Jag har precis suttit och kollat på Cougar town och sen efter det så har jag kollat på en massa Tokio Hotel klipp på datorn. Tog alvedon innan men det tog ju hundra år innan den hjälpte så därför var det skönast att bara sitta stilla och tänka på annat en stund.. Känns bättre nu så jag tänkte gå och ta ut linserna, tvätta av sminket och borsta tänderna och sen ska jag gå och lägga mig :) Godnatt

Tisdag 11 maj

Hej! Igår var jag så irriterad att jag inte kände för att skriva hur min dag sett ut. Jag är egentligen fortfarande irriterad men jag vill inte gå runt och sura hela tiden, för det vinner man ändå inte mycket på. Tycker bara att det är förjävligt så mycket skit som händer bland barn och ungdomar.

Igår satte jag mig i alla fall ute på altanen för att sola en liten stund, men jag gick in igen efter ungefär 10 minuter eftersom grannarna på ena sidan gick ut på sin altan och babblade så högt att jag knappt hörde mig själv tänka. Det blev i stället en promenad med Shiva, och sen körde jag och lillebror iväg för att handla och hyra film.
En stund efter att vi ätit middag så satte vi oss och kollade på den ena filmen. Det blev Old Dogs och enligt mig var den ganska rolig! Vid vissa tillfällen skrattade jag så mycket så jag blev alldeles tårögd. Chris och Emelie kom förbi en stund också för att säga hejdå, så dom kollade på filmen en stund med oss innan dom var tvungna att åka hem och sova. Dom skulle nämligen upp tidigt idag för att hoppa på planet till New York. Dit vill jag också åka någongång :)

Idag har jag varit iväg och sprungit i affärer med Sofie. Men av någon anledning så hittade ingen av oss någonting! Men, men.. Det var kul att vara iväg ändå :) Jag skulle till apoteket och hämta ut min astmamedicin också, men såklart så glömde jag det kortet som jag var tvungen att ha med mig så jag fick skita i att köpa den idag. Det får bli imorgon i stället!

Nu ska jag fixa lite grejer. Hörs sen :)

Barn ska vara barn

Delar av min dag har varit ganska bra idag om man bortser från vissa grejer, men problemet är att det inte är saker man kan bortse ifrån. Hur fan kan 14 åriga ungar hota jämnåriga med saker som att dom ska slå sönder dom! Hota dom och säga att dom ska ses senare på bestämd plats för att slåss man mot man, och om personen inte dyker upp så ligger den illa till för att den kommer bli sönderslagen. Hur fan kan ett 14 årigt barn göra så mot någon?! Ett barn? Personerna i fråga är ju själva barn! Barn som borde ha mer vett i huvudet än så. Barn som borde vara barn och bete sig som barn. När jag själv var 14 år så existerade inte sådana här saker på skolorna. Inte någonstans bland barn i den här åldersgruppen. Då var man med sina kompisar och allt var frid och fröjd. Nu, ca 5 år senare har det bara förändrats till det sämre.

Ett 14 årigt barn ska inte behöva gå till skolan med en stor klump i magen, eller känna att han/hon inte kan vara på vissa öppna platser, eller känna att dom hela tiden måste kolla sig över axeln för att se så att ingen är där. Känna sig osäkra och rädda när dom går utanför dörren mitt på ljusa dagen. Det är bara så sjukt att sånt händer. Det är sånt som inte borde hända. Det är illa nog att det händer bland äldre människor. Men helt seriöst, hur lågt har gränsen sjunkit när det rör sig om barn som bara är 14 år gamla?


Pratar i telefon

Godmorgon! Fan vad härligt, idag lyser solen till skillnad från dom andra dagarna då det varit grått och trist. För tillfället sitter jag och pratar i telefon och dricker te. Ska ner och äta frukost snart och sen ska jag gå ut och sätta mig i solen :) Hörs sen!

Alla sover utom jag

Jag måste verkligen börja gå och lägga mig tidigare! Jag sover inte alls bra och jag sover inte speciellt mycket heller eftersom jag vaknar flera gånger under natten. Inte konstigt att jag är så slö hela tiden, och det är ju säkert därför jag får ont i huvudet ofta också. Nu ska jag gå och lägga mig, alla i familjen sover redan inklusive Misan, Theo och Sasha. Godnatt :)

Inte lätt att fuska när det är stängt..

Hej på er! Det var faktisk ganska skönt ute idag, jag och mamma gick en lång runda medan pappa och lillebror fiskade. Vi gick en lång bit och när vi hittade ett café efter en stund så blev vi ju glada och tänkte sätta oss där inne i värmen i stället, men såklart så var där stängt och dom öppnade inte förrän vecka 34. Helt sjukt, det är ju i augusti.. Jaja vi fick ju strunta i fikan och powerwalka vidare i stället! Sen när vi kom hem så åt vi en jättegod kycklingsallad och sen kollade jag på Gossip girl. Nu har jag precis kommit ut från duschen och har satt mig här för att lägga in bilderna som togs idag. Nu ska jag gå in i badrummet och föna håret :)



Här är pappa och lillebror långt ute och traskar :)


Haha, mina ben ser ju jättekorta ut jämfört med överkroppen..


Fiska

Nu ska jag iväg med familjen! Pappa och Philip ville iväg och fiska och jag och mamma ska följa med som sällskap. Nu vänta dom andra så jag måste rusa! Puss

Godmiddag

Jag vaknade runt 12.20 idag, någorlunda utvilad faktiskt. Har precis suttit i köket en lång stund och ätit frukost/lunch. Nu har jag precis satt mig för att kolla upp en kamera som jag läst om, jag tror att det är samma som jag har tittat på en gång eller så är det en nyare version av den.. Måste städa mitt rum sen för här ser förjävligt ut nu, och inte för att skylla ifrån mig men katterna stökar ner ganska mycket. Ni får ha en bra dag så hörs vi sen :)

Sängdags

Nu är jag lagom mätt så jag ska bädda ner mig i sängen och sova nu :) Godnatt

Bestämt mig nu..

Nu har jag precis kollat resor, vill till Gran canaria i sommar/höst. Sitter och leker med kattungen nu tillsammans med Philip. Ska faktiskt släpa mig själv ner till köket nu och äta! Jag kommer ändå inte somna om jag är hungrig..

Orkar jag?

Hej! Nu är jag riktigt trött. Chris och Emelie åkte hem för ungefär en timme sedan och därefter satte jag mig och kollade lite på film, men gav upp en stund senare för att ta ut linserna, tvätta bort sminket och borsta tänderna i stället. Är för trött för att kolla på film men kom precis på att jag är hungrig så jag funderar på att gå ner och äta något.. Men hur kul är det att sitta själv i köket och äta? Inte så roligt.. Det står ju mellan att gå ner och äta eller att gå och lägga mig.. Får nog fundera på det här. För tillfället ligger jag ganska skönt på sängen med datorn framför mig så jag stannar nog här en stund. Jag återkommer :)

Ändrade planer

Efter att vi varit i affären så blev det ingen film, inte än i alla fall. Chris och Emelie kom hit så jag umgås lite med dom i stället. Emelie har tagit några jättesöta bilder på kattungen (som hon för övrigt precis döpt till Theo) med sin kamera, som är en aning bättre än min kamera. Nu ska jag gå ner till de andra! Det blir film om en stund i stället :) Puss

Seg dator

Jag sitter här med min sega dator nu, fattar faktiskt inte varför den är så seg just idag för det brukar den inte vara.. Men men, det är säkert bättre imorgon! Vi år tacos till middag idag och sen blev det både kladdkaka och rulltårta till efterrätt. Och sen honungsmelon efter det :) Nu ska jag upp till affären, och sen blir det film! Puss

Paella

Hej! Idag har jag varit i Malmö med pappa hela dagen. Vi har gått i en massa affärer och sen åt vi Paella. Snacka om att man saknade Spanien när man åt det! Vi har ju varit i Spanien väldigt mycket under hela min uppväxt. Första gången jag var där så var jag runt 1 år, och sen har vi varit där ungefär vartannat år sedan dess. Förutom nu dom senaste åren då det har blivit lite andra ställen i stället.

Jag köpte föresten en fin ring idag. Har kollat på den innan men den har inte funnits i min storlek så jag har inte kunnat köpa den förrän nu. Det värsta var ju att jag fick för mig att prova den i en annan färg bara för att se om jag behövde en mindre storlek, men uppenbarligen så var den helt för liten för den fastnade på fingret. Jag stod jättelänge och försökte lirka av den med det gick inte, och sen försökte pappa med men det gick inte då heller. Tillslut sa vi till butiksbiträdet som gick och hämtade diskmedel och därefter fick vi äntligen av ringen. Så typiskt mig att råka göra så! Sist det hände var på Gran canaria och då slutade det med att jag fick köpa ringen eftersom den verkligen inte ville gå av.. Jag får nog passa mig när det gäller att prova ringar i fortsättningen.

Nu ska jag gå ner och äta lite godis! Vi hörs senare :)


Min fina ring är köpt på Glitter och kostade 99,90 kr :)


Bilder

Här är fyra av bilderna som togs ikväll. Har många fler men vissa personer lägger jag inte upp bilder på här..


Tess var med på ett litet hörn :)

En del av allt jag åt..

Söta lilla sömniga Tyra och jag :)

Jag hann ju inte fota min outfit innan vi åkte hemifrån så jag gjorde det när vi hade
kommit hem i stället men då var jag så trött att jag inte orkade ta någon seriös bild.
Men såhär såg jag ut ikväll :)

Nu ska jag sova. Hoppas att ni har haft en bra kväll! Godnatt


Mätta

Hej! Har precis kommit hem nu. Vi kom ju tyvär iväg lite för sent när vi skulle dit för jag satt vid datorn en ganska lång stund innan jag hoppade in i duschen, men vi blev inte jättesena ändå. Nu är vi alla proppmätta efter all god mat och kakor, godis och tårta till efterrätt! Har inte hunnit lägga in bilderna än men dom kommer upp senare ikväll, för nu ska jag göra mig i ordning och kolla på tv en stund :)

Wildflower by Kenza

Hejhej! Nu har vi kommit hem igen. Hittade allt vi skulle ha plus lite till.. Det finns en liten butik i Södra sandby som säljer Kenzas skor Wildflower by Kenza. Problemet är att varje gång vi kör förbi där eller är i närheten så är butiken stängd. Jag har ju velat prova Friday night jättelänge och den butiken är den enda som ligger hyfsat nära, eftersom skorna inte säljs inne i Lund. Idag fick jag i alla fall provat dom kära skorna, men upptäckte tyvär att dom inte satt så bra på min fot eftersom jag hade behövt en storlek mellan 36 och 37. Synd för dom är jävligt snygga!

Jaja, nu måste jag nog börja göra mig ordning för om ungefär 1,5 timme ska vi åka och jag har varken duschat, sminkat mig eller valt kläder än. Puss 

(Bilden är lånad från fashionproject.se)


Iväg och handla

Godmorgon! Vaknade tidigt av att jag fick sms och sen kunde jag inte somna om så det var lika bra att gå upp. Nu ska jag göra mig i ordning och åka iväg och handla med pappa. Vi ska ju iväg hela familjen ikväll på kalas hos kusinerna så vi behöver en present. Sen behöver jag en ny ansiktstvättkräm och vi måste handla kattsand. så vi hörs sen! Puss

Bubblan

Ikväll har jag suttit och spelat kort, det var kul:) Har tagit det lugnt idag och känner mig inte så krasslig längre. Tänkte gå och lägga mig snart men eftersom vi spelade ett kortspel där förloraren av varje omgång måste dricka ett glas vatten (Bubblan) så springer jag och kissar var 10e minut nu.. Så det återstår att se om jag lyckas somna innan jag blir kissig igen haha :) Godnatt

Skenet bedrar

Nu har vi kommit hem igen. Svinkallt ute, det blåste jättemycket så det var inte direkt skönt. Vi kom hem med snoriga näsor istället. Jag trodde ju att det skulle vara hyfsat varmt eftersom solen har lyst hela dagen men nix.. Men nu har jag fått lite luft i alla fall! Nu ska jag fortsätta att göra inget fram tills middagen :)  

Ska ut med Shiva

Hej! Nu ska vi åka inlines en stund, hunden måste ju ändå få komma ut en runda :) Och med tanke på att jag har varit inne hela dagen hittills (stavas ju antagligen inte så men skitsamma) så kan jag behöva lite frisk luft! Puss 

Sjuk..

Godmorgon på er! Inatt har jag i stort sett inte sovit någonting av olika anledningar. Känner mig sjuk nu, har ont i halsen och huvudet och ögonen känns lite irriterade. Drygt, jag hatar att vara sjuk! Jag ska gå ner och göra något att äta nu och göra en kopp pepparmyntste med honung, det brukar hjälpa att dricka när man känner sig krasslig. Om inte annat så är det ju gott i alla fall! Puss

Grå kavaj

Idag har jag verkligen inte suttit vid datorn alls mycket, men det märks ju.. för om jag hade det så hade här varit fler inlägg.. Jag kom hem från Malmö vid halv 5 ungefär och sen följde jag med mamma när hon skulle iväg och köpa en kattlåda till den lille kattungen som snart ska lära sig gå på lådan. Sen när vi kom hem så åt vi middag och därefter tog jag det lite lugnt ett tag innan jag och Philip gick ut och åkte inlines en stund. När vi kom hem så bakade vi snabbt en chokladig rulltårta som vi skulle ha när vi kollade på filmen Transporter 2. En helt okej film faktiskt, den var inte sådär seg som vissa filmer är. Så har min dag sett ut :)
Jag köpte förövrigt en grå kavaj idag, i lite längre modell än dom svarta jag redan har. Har letat efter en sån här kavaj jättelänge men varje gång jag hittar en som är snygg så är den slut i min storlek. Men ha! nu har jag äntligen fått tag på den! Har ingen bild på den för tillfället för jag har glömt att ladda mitt kamerabatteri så jag har gått utan kamera, men ni får se den någon annan gång :) Nu ska jag sova. Godnatt

Malmö

Hej! Har hunnit äta, duscha och föna o platta håret nu. Måsta sminka mig lite snabbt och slänga på mig lite kläder för sen ska jag till Malmö med Sofie och kolla lite :) Vi hörs när jag kommer hem! Puss


Godmorgon!

Nu har jag precis tvättat ansiktet. Vaknade ganska tidigt men kände att det inte var lönt att försöka somna om.. Så nu ska jag gå ner och äta frukost :) Puss

Lyckades jag idag? Nej..

Jag lyckas aldrig gå och lägga mig tidigt när jag sagt att jag ska göra det, jag gjorde mig i ordning hyfsat tidigt idag faktiskt men tyvär så har jag sittit här ett bra tag nu så det blev inte så tidigt i alla fall.. Jag vill lyckas komma i säng senast elva någon kväll bara för att se om jag sover bättre då, för det tror jag att jag hade gjort. Vi får väl se hur bra det går med det. Har varit inne på Nelly.com nu precis och kollat lite men jag hittade ovanligt nog ingenting..  Jaja, nu känner jag mig nästan lite tvingad av mig själv att stänga datorn och försöka sova. Sov gott så hörs vi imorgon :)

Choklad

Har hunnit dammsuga nu mellan programmen, och varit nere och hämtat ett glas mjölk och Marabou Mint krokant :) Nu blir det Cougar town! Puss


Ugly Betty

Nu har jag ätit rulltårta, middag och glass :) Jag är verkligen en ätarmänniska, så fort jag blir minsta lilla uttråkad så går jag och kollar i kylen och frysen. Philip kom hem från skolan med rulltårta som han hade bakat på hemkunskapen så den var sådär härligt chokladig och härligt nybakad! Nu tänker jag gå upp och kolla på Ugly Betty, var längesedan jag såg det men känner för att titta på det idag. Puss

Snorungar är vad det är

Ibland kan man fan undra hur vissa människor blivit uppfostrade! Det finns 14 åringar gör vad som helst för att dom tror att dom ska bli populära av det. Hur jävla moget är det att kasta ägg i folks huvud eller att slå folk för att man inte får som man vill. Vet såna snorungar ens vad dom vill? Det kan ju inte vara något vettigt i sådana fall. Det finns bara en sak som existerar i huvudet på sådana ungdomar, och det är att "vara coola". Gör något vettigt istället för helvete!

Blir så irriterad när man får höra vad såna snorungar håller på med. Om dom nu har ett så tråkigt liv så behöver dom ju i alla fall inte förstöra för andra!

Nu ska jag äta glass och försöka få bort mitt irriterande humör..

Lite seg är jag..

Haha okej, jag har fortfarande inte kommit iväg.. Jag fastnade vid datorn en stund och sen lekte jag med kattungen. Men nu ska jag köra till affären och handla glass och en massa annat!

Såhär ser jag ut för tillfället. Har varken plattat håret eller sminkat mig, men det är ju skitsamma eftersom jag bara ska till affären :)


Glass i stora lass

Hejsan! Så härligt, det är strålande sol ute! Jag har ju såklart blivit sugen på glass så det ska jag iväg och köpa snart :) Jag är en aning beroende av det.. Det finns verkligen inte många saker som är godare än glass. Hur mycket jag än älskar choklad så är nog glass godare i alla fall.. Så jävla gott! Ska köpa en massa olika smaker :) Ha en underbar dag! Puss

Fixat lite grejer

Hej! Nu har jag hunnit med lite saker här. Jag har städat och ätit både fruktsallad och tårta, och nu sitter jag och kollar på film :) Tänkte faktiskt stänga av datorn nu så vi hörs imorgon! Godnatt :)

Gardinen är uppe!

Nu är gardinen äntligen uppe! Och jag har ätit en massa onyttiga saker :) Tänkte sitta här framför datorn en stund och sen ska jag städa lite, har en liten byrå som jag tänkte ta bort så nu måste jag rensa ut och slänga en massa saker..

Tokio Hotel och gardinuppsättning

Nu har jag varit i full gång med att försöka sätta upp gardinen en stund. Lyssnar på Tokio Hotel under tiden för att det ska bli lite roligare :) Tyvär har jag ju insett att det inte var så lätt det här. Har redan provat en massa olika sätt och nu har jag precis kommit fram till att jag måste borra nya hål i väggen.. Är ju inte riktigt säker på att jag vågar mig på det för då lär jag göra fel så många gånger att hela väggen tillslut är ett enda stort hål. Så jag får nog vänta på pappa i stället, så får han mäta och borra så kan jag fortsätta sen!
Nu tar jag en matpaus i stället :) Puss

Dags för en dusch

Godmorgon! Vaknade för 1,5 timme sedan och har bara suttit i köket och ätit och läst sedan dess. Ganska skönt att bara ta det lungt faktiskt. Jag har ju ett antal veckor framför mig då det i stort sett inte händer något alls så jag har ganska gott om tid till att ta det lungt och få gjort småsaker som man annars inte tar sig tid till att göra. Nu ska jag sätta i linserna och ta en dusch och sen ska jag ge mig på ett försök att ta ner den gamla gardinen och sätta upp den nya. Vi får väl se hur jag lyckas med det för den sitter fast på nåt konstigt sätt, men det ska nog gå bra :) Puss

Somna stående?

Nu börjar jag bli lite för trött så nu är det nog läge för att ta ut linserna och tvätta ansiktet. Känner mig samtidigt väldigt uttråkad så egentligen vill jag inte sova. Men med tanke på att jag bara sitter och gäspar en massa och att mina ögon antagligen stänger sig själv snart så är det väl lika bra att göra mig i ordning och bädda ner mig i sängen. Om jag ens hinner så långt, jag kanske somnar stående i badrummet medans jag tvättar ansiktet haha.. Jaja, nu ska jag stänga datorn! Godnatt :) 

Film

Okej, nu är jag faktist inte irriterad längre för jag har haft en ganska bra kväll nu efter middagen. Ska kolla på film nu :) Puss

Irriterad!

Fy fan alltså! Den här dagen började väldigt bra, och den var bra tills en liten stund efter att vi hade kommit hem innan idag. Men sen blev det bara skit! När jag gjorde smothie så råkade den där knivgrejen åka ut på något sätt när jag skulle hälla upp smothien i glas, så den åkte rakt ut på min hand och eftersom  den är vass så släppte jag glaset reflexmässigt så all smothie åkte ju ut på bordet. Sen därefter så lyckades jag slå i höftbenet i en kant och nu precis så slog jag foten rejält. Inte min dag idag. Blev i alla fall nöjd med gardinen vi köpte, så hoppas att den passar..

Bambi på hal is

Hej! Idag har jag varit precis lika seg som resten av dom senaste dagarna.. Gick upp sent och efter att jag ätit frukost så har jag bara suttit och lekt med den lilla kattungen. Den är så fruktansvärt söt, har ju lärt sig springa lite nu så den halkar runt här på golvet som bambi på hal is :)

För tillfället håller jag på att göra mig i ordning för jag ska iväg med mamma och köpa en ny gardin till mitt rum. Jag behöver nämligen en mörkläggande rullgardin eller något sånt, för det blir så himla ljust på mitt rum tidigt på morgonen så jag vaknar hela tiden. Så vi får se vad vi hittar! Ha en bra dag, så hörs vi sen :) 

Kladdkaka

Hejhej! Nu är jag mätt! Idag har det bara varit jag och mamma hemma så vi har haft en mysdag och suttit och ätit middag länge framför tvn. Sen bakade jag kladdkaka och vispade grädde som jag färgade rosa med karamellfärg så det åt vi nu ikväll när både pappa och Philip hade kommit hem :) Jag har varit törstig hela dagen fast att jag har druckit en massa vatten, men nu ska jag gå ner och hämta ett glas vatten och sen ska jag ta ut linserna och sova. Känner mig väldigt trött.. Godnatt


1 maj :)

Hej! Tänk att det är 1 maj idag, bara en månad till och sen är det juni.. Fan vad jag längtar tills det är riktigt varmt ute. Förra året vid den här tiden så började jag och mina vänner bli nervösa inför studenten, för då kände vi verkligen att det började närma sig..
Igår hade vi en jättetrevlig kväll men en massa folk, grillad god mat, dans och tivoli :) Jag åkte in till stan för att möta upp Sofie och Niklas där och sen skulle vi möta Emma, Natasha, Moa och Nicke på bussen. Sen när vi väl kom hem till Oscar så var där redan en massa människor som var i full gång med allt. Alla var på superhumör så det var verkligen en kul kväll! Jag tyckte att det kändes så onödigt att dricka en massa för jag var inte alls på humör för det, så jag drack bara en liten cider medans vi grillade. Kvällen avslutades med att jag satt här hemma i köket och åt kycklingklubbor med potatissallad mitt i natten :) Blev tyvär inga bilder för jag glömde plocka upp kameran, men vi får väl se sen om det var någon annan som fotade!

Nu verkar Sasha ha trasslat in sig i sitt eget halsband på något sätt så vi hörs sen! Puss

RSS 2.0