Vintertid

Nu är det ju alltså vintertid.. Klockan är vriden 1 timme tillbaka och det börjar bli sådär extra mörkt  och kallt ute. Jag tycker att vintern kan vara ganska mysig men jag hatar kyla så det går inte riktigt ihop. Och biten med att det blir mörkt så fruktansvärt tidigt på kvällarna är ju inte heller så kul. Men det finns många mysiga stunder på vintern! Speciellt om det blir snö :) Fast inget slår ju sommaren.. :) Jag säger som min storebror sa: "Fördelen med höst och vinter är att sommaren framstår som ännu bättre..."  Väldigt sant :)

Nä, vet ni vad gott folk, nu är det dags att sätta igång här med allt som ska göras! Puss


31 oktober

Godmorgon på er! Vaknade för en liten stund sedan och kände att det inte var lönt att försöka somna om. Jag har vaknat ungefär en gång i timmen i natt så jag känner ju inte mig helt utvilad, men eftersom jag har saker att göra idag så kan jag lika bra gå upp nu ändå :) Hur är det med er idag? Antar att alla som var ute igår fortfarande ligger och sover nu.. Jaja, nu ska jag tvätta ansiktet och sen äta frukost! Puss

30 oktober

Hej! Idag har jag haft så ont i huvudet att jag knappt kunnat göra något. Var iväg och handlade med pappa, och passade även på att kolla lite på jackor. Köpte faktiskt en från Vero moda som kändes ganska lagom varm.

Igårkväll åkte jag in till Malmö för att möta upp Sofie. Vi kände inte för att festa så vi bestämde att vi skulle sätta oss och ta nån drink och bara sitta och snacka. Senare när det var dags för mig att ta bussen tillbaka till Lund så ringde jag min syster och kollade var hon var. Hon var i stan med en vän och skulle till en hemmafest och möta Oskar där, så jag mötte upp dom och följde med dit. Efter ett tag fick vi reda på att Meris bror var på Myntha så vi lämnade hemmafesten och gick dit i stället. Jag hade en trevlig kväll! Det slutade med att jag och Emelie satt och åt en massa här hemma när vi kommit hem och sen fick jag heelt för lite sömn efteråt. Men jag är nöjd ändå :)

Nu måste jag borsta tänderna och krypa i säng! Måste få gjort lite grejer imorgon så det är lika bra att försöka sova mycket annars kommer jag inte vilja gå ur sängen.. Godnatt :)

Hemma :)

Hejhej! Nu har jag kommit hem från Malmö, eller ja.. för en stund sedan :) Fick tag på skorna som jag ville ha, sista paret i den storleken. Dom har verkligen sålt slut snabbt! Men nu har jag dom i alla fall :) Nu ska jag tvätta av gammalt nagellack och måla på ett nytt! Puss


Denna tröjan köpte jag igår, det var faktiskt det ända jag hittade. Den är
finare på än på galgen :)




Mina kära skor! Klacken är inte jättehög så dom är väldigt lätta att gå i :)
Kostade 699kr på Dinsko.


Är inte säker på vad jag behöver den här skrivboken till men den var snygg
och om jag skulle behöva något att skriva i så har jag ju denna då :)


29 oktober

Godmorgon på er!
Har precis tvingat mig upp efter att klockan ringt. Hade tänkt försöka hinna med mamma till malmö nämligen och hon ska dit ganska tidigt. Hon ska på ansiktsbehandling så jag hade tänkt gå och kolla på skor så länge. Nej, nu måste jag äta något :) Puss

28 oktober

Hej! Nu har jag precis varit i stan. Igår när jag åkte till Nova så funkade inte mitt visakort så jag hade inga pengar och kunde inte hämta ut min medicin. Störigt, det blev lite av en skitdag för det var en massa annat som gick fel igår med. Men idag så åkte jag in till stan för att gå till banken och fixa mitt kort. Antog att dom skulle säga att det var avmagnitiserat och att jag skulle behöva vänta tills nästa vecka för att dom skulle skicka ett nytt.

När jag kom dit så var det lååång kö, tydligen så var delar av personalen sjuka så därför var det dubbelt så lång väntetid, så jag tog en nummerlapp och sedan gick jag och kollade lite i affärer. När jag kom tillbaka efter en stund så var det fortfarande 17 nummer framför mig så jag fick för mig att prova mitt kort i atomaten igen, och såklart så funkade det haha.. Känns lite onödigt att jag gick och slösade en massa tid när jag egentligen hade lite bråttom hem, när kortet faktiskt funkade. Jag tog ut pengar medans det funkade nu i alla fall så jag har till ikväll när jag och storasyster ska shoppa lite. Man vet ju inte om kortet får för sig att strejka igen.. Borde egentligen ha bett om ett nytt kort när jag ändå var där men jag orkade inte vänta när det var så många före mig i nummerordningen, så jag gick till apoteket i stället och hämtade ut mina tabletter i stället.

Nu är jag hemma och har packat ihop träningskläder. Om en liten stund kommer bästis och hämtar mig och sen blir det träning! Hörs sen :) Puss


27 oktober

Hejhej! Vad hittar ni på idag? Själv tänkte jag ta mig ut i regnet för att köra till apoteket och hämta ut mina tabletter som väldigt snart är slut. Ska in om Gina och H&M också och kolla lite :) Puss

Min rosa miniplattång!

Har ju inte visat min söta miniplattång än. Var på Nova när det var rosa bandet dagar där och då hade Skult en rosa liten plattång som var supersöt! Jag tänkte ändå köpa en miniplattång så kände att jag lika bra kunde köpa en rosa :)


26 oktober

Hej! Idag står träning och bakning på schemat :) Förutom det ska jag bara ta det lugnt. Nu ska jag plocka ihop träningsgrejer och sedan komme bästis och hämtar mig, sedan bär det av till gymmet :) Hörs senare! Puss

25 oktober

Hejhej! Här sitter jag och känner mig duktig med datorn, kalender och annat uppställt på köksbordet. Har verkligen en känska av att det var något jag skulle göra idag men jag kan inte komma på det och det står faktiskt inget i kalendern.. Jaja.. Nu har jag i alla fall precis fixat lite bankärenden genom datorn, skönt att ha det gjort. Har haft så otroligt ont i magen idag ända sedan jag vaknade, men det börjar släppa nu. Ännu värre var det igårkväll för då kunde jag knappt röra mig så ont det gjorde. Tog alvedon och gick och la mig i sängen med en värmedyna på magen, men det tog ju evigheter innan alvedonen började värka så där låg jag vaken i nån timme med världens smärta i magen..
Jag vet att jag inte ska klaga egentligen, dels för att jag inte tycker om att klaga för att det är så tråkigt (det är ju såå mycket skönare och roligare att vara positiv och glad! ) och sen finns det ju faktiskt folk som har det sämre där magont bara hade varit en piss i nilen, men när man har ont i magen så blir man så ynklig.

Nu ska jag fortsätta här och få gjort lite saker. Ska beställa lite kläder med! Hörs sen! Puss

24 oktober

Godmiddag :) Allt bra idag? Med mig är det bra, förutom att jag känner mig ganska stressad eftersom jag fortfarande har en massa som ska göras idag. Jag hade ställt mobilen på strax innan 12 för att jag skulle vara säker på att inte sova längre än så, men idag funkade det inte riktigt. Vaknade 13.25 och trodde seriöst att någon i familjen varit inne på mitt rum och ändrat klockan bara för att lura mig. Rusade upp och satte på datorn och såg att den klockan var samma.. Men, jag får väl anta att jag verkligen behövde den där sömnen.. Ett bra tag senare kom jag fram till att klockan inte hade ringt för att jag hade aktiverat väckningsalarmet som för tillfället är inställt på att bara ringa på vardagar. Inte mycket att göra åt, men nu får jag snabba mig lite här så jag får gjort allt idag! Hoppas att ni andra har en lugn och skön söndag :) Puss


23 oktober

Heej! Ursäkta uppdateringen! Igårkväll så skulle jag och mamma egentligen till gymmet för att dansa, men en stund innan så kände vi inte för det någon av oss. Vi ville fortfarande träna men dans var inte riktigt vad vi kände för så vi åkte dit i alla fall och tog med oss badkläder och så gick vi in och simmade i stället. Mamma älskar ju att simma och kom i vattnet ganska snabbt men jag hatar kallt vatten så efter att ha doppat fötterna så klättrade jag upp för stegen igen haha.. Men efter att ha stått där uppe och kollat när mamma simmat en stund så kände jag mig faktiskt lite dålig som inte ens kunde komma i vattnet så jag tvingade mig ner. Det var så otroligt kallt men det blev ju lite bättre när jag simmat en stund.

När vi kände oss klara med simningen så fick jag så otroligt ont i magen. Typ lite smått kramp.. Så vi bastade en stund och sedan åkte vi hem. Magontet höll i sig ett bra tag så jag gjorde i stort sett inte något alls resten av kvällen. Tog en lång dusch och kollade lite på idol och det var typ allt :)

Idag har jag inte heller gjort så mycket. Har haft lite ont i magen idag med lite från och till men jag var ändå ute och joggade en runda innan middagen. Åt en riktigt god middag och nu har jag satt mig för att fixa lite grejer på datorn. Har en fin liten lista med saker som jag ska göra där deadlinen är imorgon så jag måste verkligen fixa lite nu ikväll. Hade jag inte haft ont i magen och inte haft en massa att göra så skulle jag ha varit på Elins inflyttningsfest som hon har idag. Störigt, för jag hade verkligen velat gå men man kan inte alltid få som man vill. Vi ska träffas en annan dag i stället för det var ett tag sedan vi sågs :)

Nu ska jag sätta igång här! Vad hittar ni på denna lördagskväll? Puss

22 oktober

Hejsan! Idag har jag faktiskt fått gjort lite vettigt! Eller okej.. kanske inte så mycket men jag har i alla fall varit iväg och pratat med Jimmy så nu kan jag bocka av det från listan :) Tyvär så kom vi inte fram till så mycket men det var kul att snacka med honom ändå, har inte sett honom på ett tag.

Därefter blev det en extreeemt stor lunch. Kvällens två alternativ är att antingen träna eller gå ut. Tror faktiskt att det blir träningen, känner inte riktigt för att gå ut idag. Det var lite därför jag åt en så stor lunch, för jag hinner inte äta middag innan träningen så då brukar det bli bäst att äta mycket till lunch i stället, så kan jag äta middag när jag kommer hem sen :) Har lite smått dåligt samvete för att jag inte planerar att följa med ut ikväll eftersom Chris verkligen ville att jag skulle föjla med, men det kommer ju fler kvällar.. :)

Nu ska jag leta upp mina träningskläder så jag slipper göra det precis innan jag ska iväg. Hörs sen! Puss

Lunch

Nu ska jag iväg och äta lunch med pappa. Är fortfarande lite uttråkad så jag känner att jag behöver gå iväg och göra något litet och mat är ju aldrig fel.. :) Puss

21 oktober

Good middag på er! Här sitter jag... smått uttråkad.. Har egentligen saker att göra men jag känner verkligen inte för det. Skulle ha gått iväg för en halvtimme sedan men jag flyttade faktiskt fram det tills imorgon i stället. Helst av allt skulle jag faktiskt vilja sätta mig på altanen och sola men jag får ju inte sola på ett halvår för min läkare så det är bara att gå här och vänta tills slutet på mars.. Då ska jag åka någonstans och få en massa härlig sol och värme! :)

Nu tänkte jag tvätta mina sminkpenslar för det ska ju göras det med. Kan förövrigt tala om att om ni undrar varför jag bara gjort inlägg utan bilder den senaste tiden så är det för att jag har lite bildöverföringsproblem, så så fort det är fixat så kommer här en massa bilder. Jag har ju tagit en massa med min nya kamera men som sagt.. överföringsproblem.. så jag har inte några av mina senaste bilder på datorn. Nu vet ni det :) Hörs senare! Puss 

Hyfsat tidig kväll

Det var skönt att gå en runda innan ikväll, men det började regna ganska mycket och det haglade faktiskt lite också en stund så när jag kom hem så var jag alldeles blöt och frusen.. Har hunnit värma mig nu och äta lite så nu ska jag göra mig i ordning och sova. Vi hörs imorgon :) Godnatt


Promenad

Hej :) Var iväg med mamma innan för lite ärenden och sen skulle jag fota lite också. Känner mig väldigt nöjd med en av bilderna så jag hoppas att jag fortfarande är det när jag lägger in dom på datorn för det har jag inte gjort än.. Nu sitter jag här mätt och belåten, har precis ätit middag så nu ska jag bara smälta maten en liten stund och sedan dra på mig mjukiskläder och gå ut på en promenad med en kompis. Vad har ni hittat på idag? Puss

20 oktober

Hej på er! Hur är det med er idag? Med mig är det bra, lite trött bara.. Har precis gjort mig i ordning och ska till stan och köpa ett nagellack :) Ska iväg med mamma sen när hon kommer hem så därför tänkte jag sticka iväg nu så kommer vi hem ungefär samtidigt. Nu måste jag klä på mig och sen springa till bussen! Puss

19 oktober

Hejsan! Sorry för den kassa uppdateringen idag, men jag har haft annat för mig. Nu insåg jag precis att jag har en ganska lång "att göra lista" som jag måste få gjort innan den 24 okt och som jag fått för mig att jag fortfarande hade två veckor på mig att göra, men det stämmer ju inte riktigt. Den 24 är på söndag så nu har jag bara resten av veckan på mig.. Måste sätta igång och fixa lite nu så vi hörs senare ikväll eller imorgon :) Puss


Nova

Hej! Nu ska jag sticka iväg till Nova och kolla lite. Har nämligen lite småsaker att titta på så jag ska göra det och sen vet jag ju att jag kommer kolla på en massa annat också.. :) Är lite smått sysslolös idag, alla andra jobbar idag så därför får jag roa mig själv. Vi hörs senare! Puss

18 oktober

Godmorgon :) Vaknade klockan 8 och kunde inte somna om så det fick räcka med 6 timmars sömn. Jag lär väl känna av det senare idag så jag får helt enkelt gå och lägga mig lite tidigare ikväll. Nu måste jag ringa ett viktigt samtal och sedan blir det frukost :) Puss

Kladdkaka och glass

Jag har varit duktig och städat här lite nu för en stund sedan så nu är det dags att hoppa in i duschen. Storasyster kommer hem hit om en halvtimme och har både kladdkaka och glass med sig :) Vi planerar att sluta äta en massa skit hela tiden så nu ska vi äta detta ikväll och sen imorgon ska vi börja vara lite nyttigare. Det brukar vara lättare att hålla det när man bestämmer det med någon annan än bara sig själv. Jag har provat några gånger men sötsakerna bara dras till mig så det är svårt att hålla det :) Får se hur det går den här gången.. Puss 

Gossip girl

Nu är jag hemma och har hunnit fixa lite annat här hemma med. Nu är det dags för Gossip girl och sedan ska jag ta något att äta :) Vad hittar ni på idag? Puss

Myssöndag

Hej! Nu väntar alla på mig där nere så jag är lite stressad. Eftersom det är så fint väder idag så tänkte jag och familjen åka till skogen och grilla. Mysigt! Nu måste jag rusa :) Ha en bra dag! Puss

17 oktober

Godmorgon! Har precis orkat resa mig från sängen, kom i säng vid 03 i natt så kände att jag behövde sova lite längre idag.. Jag har fortfarande så otroligt mycket träningsvärk sen Zumban i fredags, brukar inte få det men nu har jag ont i hela kroppen. Men jag får ju se det som en bra grej! Då ger ju träningen lite resultat :)

Nu ska jag gå ner och äta frukost med dom andra :) Puss

16 oktober

Hej på er! Har pysslat med annat idag och inte känt för att sitta vid datorn.. Har haft en ganska skön dag med grymt god mat :) Nu sitter jag och väntar på att Emelie och Philip ska komma hem från stan. Vi tänkte bara ta det lugnt ikväll och se film och äta något gott så dom är iväg och handlar och hyr film :) Ni får ha en supertrevlig lördagskväll så hörs vi imorgon! Puss

Sovdax

Nu har jag precis gjort mig i ordning för att sova. Har kännt mig väldigt seg ikväll och så har jag ont i mitt ena öra. Vet inte varför men om det inte går över tills imorgon så är det antagligen öroninflammation, och det hoppas jag ju inte att det är! Jag har ju typ precis blivit av med min jobbiga förkylning som höll i sig ovanligt länge så nu vill jag hålla mig frisk.. Ska krypa i säng nu och försöka att sova ut ordentligt imorgon så blir det förhoppningsvis bra :) Godnatt

Dags för Zumba

Hej! Har precis kommit hem från Chris. Nu ska jag och mamma sticka iväg till gymmet och dansa Zumba :) Vi hörs sen! Puss


15 oktober

Godmorgon! Jag vaknade för en liten stund sedan och kom på att att jag var sen med att ringa gymmet och boka platser till Zumban ikväll, så jag flög ju ur sängen och kastade mig på telefonen. När Sofia svarade så sa hon att listan redan var full så att hon kunde sätta oss som reserver i stället. Oerhört störigt tyckte jag men sen kopplade Sofia vem jag var och då sa hon bara: " nä men du det är lugnt, Karin ringde allra först imorse så ni står överst på listan". Helt perfekt! Min dag rädddad :)

Nu ska jag tvätta ansiktet och sen äta frukost :) Puss


I'm back

Hej på er! Nu är jag tillbaka vid datorn. Åkte iväg innan för att hämta bilen på verkstan och passade på att vara ute och fota lite. Ska sätta mig och kolla igenom bilderna nu :) Har bestämt mig för att hoppa över spinnigen ikväll så nu tänkte jag få gjort lite annat i stället. Sist jag färgade håret så syntes det ju knappt för att jag råkade ha i färgen för kort tid, så jag ska se om jag får tid till att färga det igen ikväll :) Dags att sätta igång här! Puss


14 oktober

Hejhej! Idag var jag uppe med tuppen! Hade en läkartid kl 09 så det var bara att masa sig ur sängen när klockan ringde så jag hann äta och allt. Efter det gick jag ner till H&M för att prova jeansen som som en på nova hade ringt och lagt undan till mig. Jag hoppades verkligen att dom skulle passa men såklart inte. Minsta storleken var sör stora så då är det inte mycket att göra åt..

Nu är jag i alla fall hemma och sitter här vid min kära dator och försöker få gjort lite viktiga saker. Ska fortsätta lite till och sedan ska jag ut och fota en stund :) Puss

Kvällsrunda

Hejsan! Jag har precis tagit av mig mina hundra lager kläder och tagit på mig sköna mjukiskläder. Har varit ute och gått en låång runda med Marcus. Alltid kul att träffa honom, men det blir ju tyvär inte så ofta nu för tiden.. Det var därför vi kände att det blev bra med en lång promenad ikväll så vi hann prata om allt och inget :) 

Nu ska jag ta ut mina linser och sen ska jag ner i köket. Emelie håller på att laga päron med mintchoklad i ugn så det är nog färdigt snart. Grymt gott ska det bli! Puss på er :)

Hemma

Hej! Har kommit hem från gymmet nu. Jag tränade bara armarna lite för om jag hade tränat för mycket idag så hade jag antagligen trillat ihop på spinningcykeln imorgon.. Nu ska här duschas och ätas :) Puss

Dags att vara duktig!

Hej! Det känns som att det var helt för länge sedan jag sa att jag skulle till gymmet och köra styrka så nu jävlar! Ska möta upp mamma när hon slutar om en liten stund så får vi träningssällskap båda två. Sen imorgon blir det en timmes spinning och på fredag en timmes Zumba. Känns bra, jag gör ju inget annat vettigt om dagarna ändå så nu kan jag lika bra vara lite duktig och träna :) Nu måste jag rusa! Ska vara där om en halvtimme och jag måste leta upp kläder och sedan cykla dit.. Puss

13 oktober

Godmorgon! Jag vaknade för en stund sedan av att jag var så oerhört kissig så det var bara att gå upp haha, är ju omöjligt att somna om i sådana lägen. Har precis tvättat ansiktet nu med :) Ska sätta i linserna nu och sen ska jag göra gröt. Vi hörs senare :)


Sashas söta sträckning hon brukar göra när hon vaknar :)

Bilder, bilder och bilder...

Alltså det är ju helt sjukt så mycket bilder jag har på datorn! Och jag har ändå tömt datorn ett antal gånger och sorterat in bilder på skivor men nu har jag en massa här igen. Känner att det är dags att sortera undan lite igen men det orkar jag faktiskt inte idag. Jag sitter och kollar igenom allt för tillfället eftersom jag letar efter några speciella bilder men eftersom här är så mycket så kommer detta att ta ett tag.. Men jag tycker om bilder :) Jag älskar när bilder återspeglar känslor, och hur otroligt glad man kan bara av att titta på en speciell bild. Dom kan verkligen få en att komma ihåg saker som man för tillfället glömt och det är det som gör att jag inte tröttnar på att kolla igenom dom :)

Malmö och tillbaka :)

Hej! Nu har jag precis kommit hem från en liten tur till Malmö. Syster behövde skjuts in så jag körde henne och sedan på vägen hem så tog vi en runda in om storebror. Nu ska jag fixa lite småpysselsaker och sen ska jag ta något litet att äta :) Vad hittar ni på idag? Puss

12 oktober

Godmorgon! Jag hade ställt klockan på 10 för att jag inte ville vakna för sent, men när klockan ringde så var jag inte jättepigg tyvär. Tvingade mig upp ändå efter en liten stund och nu efter att ha tvättat ansiktet så känner jag mig lite mer vaken. Tänkte gå ner och göra frukost nu och sen får jag se vad jag hittar på :) Puss

Slut på för sena kvällar :)

De senaste kvällarna har jag inte kommit i säng förrän vid 03 och sen har jag varit svintrött hela dagarna fast jag sovit ganska länge, så idag ska jag lägga mig mycket tidigare än så. Ska faktiskt bara byta om och sen ska jag krypa i säng! Det blir ju ungefär 3,5 timmar tidigare jag lägger mig idag jämfört med de andra kvällarna så jag borde vara lite piggare imorgon. Om man sover för länge på dagarna så känns det som att man inte blir lika återhämtad plus att jag inte gillar att dagen försvinner så fort. Man får ju gjort så mycket mer när man går upp hyfsat tidigt! Känner faktiskt att det är dags att vända tillbaka dygnet litegrann så jag inte sitter uppe så sent varje kväll.. Med start idag :) Godnatt på er :)


11 oktober

Hej! Är i full gång med att göra mig lite i ordning nu.. Jag måste in till stan och gå till banken och sedan måste jag få köpt lite grejer. Mamma är ledig idag så vi ska åka in tillsammans :) Mamma är ju i stort sett klar för att gå så nu väntar hon.. Vi hörs senare! Puss

10 oktober

Heej! Idag har jag haft storstädning. Känns bra! Har precis ätit ännu en barnmatsmiddag (potatismos..) eftersom jag än sålänge inte kan äta annat med mina tänder. Nu är det dags för säsongspremiären av Gossip girl och sedan ska jag hoppa in i duschen :) Puss

Mynta

Chris ringde innan och tyckte att vi skulle gå ut och ta en drink ikväll, så nu har jag precis gjort mig i ordning och ska åka hem till honom och Emelie :) Vi börjar med lite drinkar hemma och sedan blir det antagligen Mynta efter det :) Ha en trevlig lördagskväll! Puss


Bjuder på den högkvalitativa webcambilden haha.. :)

 


9 oktober

Hejhej! Har precis kommit hem från Malmö. Pappa blev uttråkad så han frågade om vi inte skulle åka till mobilia och kolla i affärer. En bra ide tyckte jag! Lillebror följde också med så det slutade med att pappa och han gick runt och att jag gick själv. Dom tröttnade på att gå i alla dom butikerna som jag ville in i haha.. Hittade inget speciellt, men köpte lite underkläder och sedan så köpte jag torrschampo och hårband. Alltid bra att ha hemma. Nu ska jag ta på mig mjukiskläder och sedan äta lite :) Puss

8 oktober

God kväll :) Idag har jag haft en dålig dag. Mitt humör som annars i stort sett alltid är på topp har tyvär inte varit lika mycket på topp som det brukar. Jag har inte varit sur eller så, men jag har och har haft så otroligt ont i munnen så jag har typ inte kunnat äta något idag. Tänderna värker så mycket att när jag försökte äta en banan så kändes det som att jag lika bra hade kunnat tugga på ett knäckebröd. Dom är verkligen så otroligt ömma, och eftersom det spänner så mycket så har jag gått runt med huvudvärk med.. Och sen för att göra det hela bättre så mådde jag riktigt illa i morse. Så ja, ingen höjdardag direkt.

Men i eftermiddags så var jag på Nova. Åkte först dit för att jag var uttråkad så jag gick och hälsade på min bror som jobbade idag. Sen slutade han för dagen så då gick vi en runda, innan jag skulle köra och hämta mamma så att hon och jag kunde köra tillbaka till Nova och gå där tillsammans en stund. Fick köpt en rosa miniplattång, en snygg liten klänning och en concealer :) Allt känns alltid lite bättre när man har shoppat!

Nu ikväll har jag kollat på idol och tagit det lugnt. Gjorde ett försök att göra lite chokladpudding för att jag skulle få något i mig, men eftersom jag inte får äta mjölkprodukter på morgonen och på kvällen så blev jag tvungen att göra den med sojamjölk och jag kan ju tala om att det inte funkade. Först klumpade det sig när jag vispade ner pulvret och sen när det stod i kylen så stelnade det inte så mycket som den skulle så det blev inte så lyckat. Smaken var ju helt okej men konsistensen drog ju ner betyget..

Jaja, nu hade jag tänkt krypa i säng :) I vanliga fall kommer jag inte i säng förrän klockan närmar sig 02.00 men det är bara för att jag och min syster brukar sitta och snacka en massa men nu är hon i Göteborg över helgen så därför blir det lite tidigare sängdags idag. Men det kan behövas :) Godnatt på er!

7 oktober

Hejhej! Vet ni vad? Jag överlevde spinningen igår :) Men fy satan vad det var tufft! Var helt skakig i benen efteråt.. Men jag är ändå glad att jag gick dit och gjorde mitt bästa, för bättre än så kan man ju inte göra! Sen efter en dusch och middag så åkte jag och syster iväg och hämtade lite grejer i henes lägenhet och sedan skulle vi lite snabbt till malmborgs och handla, men vi råkade vara där inne i ungefär en timme haha.. Beslutsångest.. Det slutade med lite olika goda men inte helt för onyttiga saker :)

När klockan närmade sig tolv i natt så ställde vi oss i badrummet för att färga mitt hår, eller ja.. tona.. Jag kände för att ha riktigt mörkt hår igen. Typ brunt som är så mörkt att det nästan ser svart ut. Har tonat håret med den färgen innan så jag vet att jag gillar resultatet, men tyvär så tänkte jag lite fel när det gällde tiden så jag tvättade ur färgen lite för tidigt så det blev inte riktigt så mörkt som det skulle. Men det blev snyggt ändå, lite mörkare är det ju!

För tillfället håller jag på att hjälpa mamma att rensa bland lite kläder. Har ont i munnen också för jag var hos tandregleraren innan idag och fick en ny sorts båge i överkäken så nu är det en massa extragrejer som spänner. Men det är bara att stå ut. Resultatet efter allt det här kommer ju bli bra så jag har ju det att se fram emot :)

Nu ska jag fortsätta kolla igenom och rensa bort kläderna här :) Puss


Snart dax för spinning!

Nu ska jag plocka ihop mina träningskläder och sen om en stund blir jag upphämtad. En timmes spinning står på schemat så vi får se om jag är död eller levande efteråt. Har aldrig provat innan men har hört att det är otroligt jobbigt, men jag ska göra mitt bästa! Puss

6 oktober

Godmorgon på er! Har precis ätit frukost och ringt gymmet och bokat in en timmes spinning ikväll. Jag hoppade över dansen igår med nämligen så tänkte gå på spinning idag i stället :) Nu ska jag göra mig i ordning, sen får jag se vad jag hittar på nu under dagen :) Puss 

5 oktober

Hejsan! Nu känner jag mig faktiskt nästan helt frisk! Näsan är lite smått rinnig fortfarande men annars är det bra. Tänkte faktiskt gå till gymmet och dansa ikväll, har ju inte kunnat gå på någon av danserna på ett tag så nu känner jag att jag vill sätta igång igen. Så länge jag inte anstränger ihjäl mig så borde det vara lungt :)

Dagens sysselsättning är att baka. Pappa handlade margarin när han var på väg hem sent igårkväll men då var det lite för sent för att börja baka så idag ska jag äntligen baka mina kanelbullar :) Ser ju såklart mest fram emot biten då dom är klara och man kan äta en massa men själva bakandet är mysigt det med, så nu ska jag sätta igång :) Puss

Hej :)

Jag har faktiskt inte så mycket att göra för tillfället.. Det blev inget bakande idag. Jag och pappa var iväg och handlade allt som behövdes men sen när vi kom hem och jag skulle börja baka så kom vi på att vi inte hade något margarin, och med tanke på bilköerna borta vid affären så ville vi inte åka tillbaka. Så det får vänta tills imorgon i stället. Lite tråkigt, för om vi hade haft kanelbullar här nu så hade jag ju haft lite sysselsättning :) 

Jaja.. ska fixa naglarna och sen tvätta av sminket och sen ska jag sätta mig och läsa lite :) Puss

4 oktober

Hejhej! Håller på att göra mig i ordning just nu. Jag hade inga planer idag så därför tänkte jag följa med pappa när han ska iväg på några ärenden.. Senare idag blir det Nova med lillebror och sedan kanelbullsbak :) Puss

Underbart..

..när man upptäcker att en av katterna av någon anledning har kissat i fåtöljen på mitt rum. Det värsta är att jag hade lite kläder liggandes där också, så det blir mycket tvättande idag..

3 oktober

Godmorgon (godmiddag blir det kanske..)

Har precis ätit en riktigt ordentlig frukost så nu är jag riktigt mätt. Åt först en kiwi, sen havregrynsgröt med hallonsylt och sen drack jag ett glas ananas/mangosmothie. Nu ska jag sätta i gång och fixa lite här. Måste städa mitt rum, slänga in lite tvätt i maskinen och tvätta mina sminkpenslar.. Puss

2 oktober

Hej! Nu har jag precis gjort mig i ordning, måste rusa för mamma och pappa väntar. Vi ska till mormor och morfar :) Hörs senare idag! Puss

1 oktober

Hejhej! Idag har jag i stort sett inte gjort ett skit, var iväg och postade ett brev och sen mötte jag Marcus på vägen hem så jag stod och snackade med honom en stund :) Men sen efter det har jag inte gjort något.. Nu sitter jag mest och väntar på att Emelie ska bli klar så vi kan köra till Entré och kolla på jackor. Jag behöver en lite varmare jacka nu när det är så där höstkallt ute så det ska vi kolla efter. Sen får vi se vad vi hittar för annat kul förutom det :) Puss

RSS 2.0