30 november

Hejhej!

Hur är det med er idag? Med mig är det ganska bra, eller ja.. egentligen om jag ska vara ärlig så är jag lite sjuk men jag blir så rastlös av att sitta här hemma utan att göra något så om en kvart kommer bästis hit och hämtar mig. Vi ska köra till gymmet (och ja, jag vet att man egentligen inte ska träna när man är sjuk..).
Tänkte ta det lite lugnt, jag är inte extremt sjuk men jag vill ju såklart inte överanstränga mig ändå. Tänkte ställa mig på en crosstrainer och promenera så kan jag peppa bästis när hon springer bredvid :) Vi tränar faktiskt kondition väldigt bra tillsammans!

Nä, nu ska jag plocka ihop mina saker och klä på mig :) Puss

Lugn kväll

Hej!

Nu har jag precis suttit och kollat på Ung & bortskämd och druckit en smothie med ananas,banan och cocos :) Det var faktiskt ganska gott!
Idag när jag och pappa var i Malmö och tittade lite så köpte jag en mysig halsduk och ett par leggings med en liten blixtlås nere vid fötterna. Kan tyvär inte visa de nu för jag lyckas inte hitta sladden till min kamera och jag har ingen kortläsare på min dator så jag visar när jag hittat sladden!

Har ont i huvudet nu så jag ska tvätta av sminket och bädda ner mig i sängen. Ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon :) Godnatt

29 november

Heej!

Det är härligt ljust ute och snön fortsätter att falla ner :) Sitter här vid datorn och kollar på lite kläder för tillfället.. Ska göra mig i ordning och åka in till Malmö och handla lite om en stund, har börjat frysa så otroligt mycket när jag sover så nu tänker jag köpa en söt långärmad pyjamas att sova i när det är så där extra kallt :) Hur ser eran dag ut? Puss


28 november

Hej!

Tänk att det är första advent idag... tiden går snabbt! Det känns faktiskt som att det snart är dags att börja julklappshandla om man inte vill vara ute i sista minuten. Har lite små idéer på vad jag ska köpa redan :)

Idag vaknade jag upp med ännu mer ont i halsen än vad jag hade igår. Har varit inne hela dagen för det är så kallt ute så det hade nog bara blivit värre om jag hade gått ut. Har städat mitt rum och slappat framför tvn.. Känns som en ganska lagom söndag, speciellt när man känner sig lite småkrasslig. Tänkte försöka gå och lägga mig hyfsat tidigt idag. Skulle ha gjort det igår med men sen lovade jag att jag skulle köra och hämta min lillebror, så jag kom inte i säng förrän vid 12 halv ett på natten. Kanske ganska tidigt för att vara en lördagskväll, men jag hade behövt lägga mig tidigare än så, så det ska jag göra idag! Vi hörs imorgon :) Puss

Mobilblogg: Kladdkaka, glass och Kenza & T...

foto940 (MMS)

Mobilblogg: Kladdkaka, glass och Kenza & Tyra show:) Har missat en massa avsnitt så nu ska jag ta igen det! Ha en trevlig lördagskväll:) Puss


27 november

Godmiddag!

Har varit uppe sen tjugo i tio eftersom jag skulle ha följt med till mormor och morfar, men sen blev det lite ändring i planerna så nu är jag och lillebror hemma i stället. Det är snöstorm ute så jag tror faktiskt att jag stannar inne idag. Skulle egentligen ha åkt till stan och köpt makroner, för igår när jag skulle köpa dom så höll dom på att baka dom så man kunde inte köpa dom förrän idag, men jag hoppar nog över det.. Inväntar glassen som mamma och pappa förhoppningsvis handlar till mig på vägen hem :) Nu ska jag ner och göra en smothie, åt frukost innan men man blir alltid sugen på mat när man bara går här hemma så nu ska jag äta lite till haha :) Puss 

Hemma från stan

Hej!

Nu har jag precis ätit middag, kom hem från stan för en stund sedan.. Det är verkligen iskallt ute idag. Minusgrader, snö och blåst.. ingen hit. Trots att jag hade vantar så frös jag så mycket om fingrarna att det gjorde ont. Men det var faktiskt mysigt att gå på stan ändå. Mötte upp Emelie en stund efter att jag kommit in till stan och sen traskade vi runt i en massa affärer tillsammans :)
Fick inte så mycket med mig hem. Det ända jag köpte till mig själv var en mineralfoundation i puderform (som jag verkligen saknat att använda!) och en mascara. Sen köpte jag små söta julkalendrar till pappa och lillebror, mamma har redan fått en för några dagar sen.. Sen var jag in om Systembolaget och köpte två flaskor spansk öl till pappa. Han har letet efter den sorten ett tag så jag kollade upp vilken av butikerna som hade den och sen gick jag dit :)

Hoppas att ni har en trevlig fredagskväll! Nu ska jag kolla på Idol och mysa med familjen :) Puss

26 november

Hejsan hejsan!

Gud vad tiden går snabbt, redan fredag igen! Sitter här i pyjamas och har precis ätit frukost. Ska fixa mina naglar lite nu, jag tycker inte om att ha långa naglar för det känns som att jag ska råka peta ut ögonen när jag sätter i linserna då.. Därefter ska jag göra mig i ordning och se om lata jag lyckas släpa mig själv till stan :) Har en ganska lång "att göra lista" som jag känner att jag måste ta itu med så jag kan börja stryka saker.. Vad ska ni hitta på idag? Puss

25 november

Godmorgon! (jag vet att det inte är morgon... och jag har faktiskt varit vaken ett tag men ändå..) Gick och la mig halv 5 i morse utan någon speciell anledning så det blev ingen jättebra sömn. Det får vara skitsamma för idag ska jag få gjort lite grejer! Det snöar ute och nu har snön faktiskt lagt sig i ett ganska tjockt lager. Känns mysigt, ska det ändå vara kallt så kan det lika bra vara snö! :)

Nu blir det frukost så jag kan börja fixa saker sen :) Puss

24 november

Hejhej!

Idag känner jag mig glad! Inte av någon speciell anledning, jag är bara glad och på allmänt bra humör. Fast jag vet nog lite varför jag har en sån bra dag.. När jag vaknade i förmiddags och kom ner i köket så stod där en paket med tre kinderägg som min snälla pappa köpt :) Man blir nog aldrig för gammal för kinderägg haha! Man blir sådär barnsligt glad och själva chokladägget är ju så fruktansvärt gott!
Sen hade han köpt en nytt 16Gb usb-minne till mig också:) Jag behövde ett nytt så jag skulle ha gått till stan och köpt ett men nu slapp jag det! 

Nu ska jag göra mig i ordning och sen ska jag försöka få med mamma ut på Nova :) Puss




Föresten... När jag vaknade idag så var det vitt ute.. Ganska mysigt faktiskt :)

 


23 november

Hej!

Nu har jag precis kollat klart på avsnitt 3 av Ung & bortskämd som jag missade igår. Tycker faktiskt att det är ett kul program! Har ni sett det? Vad tycker ni i så fall?  

Idag började inte min dag direkt bra, sov ca 6 timmar och sen vaknade jag och hade ont i magen. Efter att ha varit uppe ett tag åt jag en banan och tog alvedon och sen gick jag och la mig igen. Jag tänkte ju vara lite smart och sova en lagom lång stund för att sedan vakna upp utan magont eftersom alvedonen då hade fått lite tid på sig att verka. Men så blev det inte.. Jag vaknade upp med kramp i magen och kunde i stort sett inte göra något. Lite dålig start, men efter att jag lyckats få i mig lite frukost så blev det faktiskt bättre :)

Vid klockan två kom bästis hit efter att hon jobbat och hade vääldigt lite bensin kvar så hon ställde bilen här så lånade jag pappas bil och sen körde vi till gymmet och körde ett konditionspass. Och ja.. vi körde bil till gymmet för att sedan träna kondition.. Kan tyckas vara onödigt när man hade kunnat cykla och få motionen på så sätt i stället, men när det regnar och är iskallt ute vill man inte cykla. Egentligen är det inte så jättelångt till gymmet men när vi tränar kondition så brukar vi göra det på gymmet som ligger på andra sidan stan och dit är för drygt att cykla. 

Nu ska jag bara kolla lite saker på datorn och sen ska jag byta om och krypa i säng :)


22 november

Hejhej!

Allt bra idag? Själv mår jag mycket bättre idag än vad jag gjort i helgen! Febern är borta och huvudvärken med :) Känner inte för att gå någonstans idag så jag tänker stanna hemma och få fixat lite andra smågrejer.

Igårkväll var både min storasyster, min storebror och min storebrors flickvän här. Det blev lite familjemyskväll. Fast när klockan var 19.00 smet jag upp på mitt rum för att kolla på Gossip Girl haha.. Sen när jag kom ner i köket så hade dom andra hunnit baka en otroligt god morotskaka. Dessutom så hade dom börjat göra mozartkulor så det hjälpte jag till att fortsätta med! Fruktansvärt gott, jag åt en massa mozartkulor, en massa morotskaka och sen blev det även en skål med glass haha :) Är man en gottegris så är man :)

Nu ska jag ner och fixa en grej på datorn när nere, vi hörs sen! Puss


21 november

Hejsan!

Idag mår jag lite bättre faktiskt, det var nog glassen och kladdkakan igår som hjälpte haha :) Har fortfarande lite feber så tänkte vila och ta det lungt idag med så jag blir av med det helt. Man blir lite smått rastlös av att bara gå här hemma utan att göra något, men min kära syster är här för tillfället så det blir ju lite roligare då! Lyckades föresten äta två mackor idag till frukost. Har ju i stort sett levt på mannagrynsgröt de senaste dagarna så det var riktigt gott med mackor :D

Nä, nu ska jag fortsätta med att göra inget.. Vi hörs kanske senare, eller imorgon :) Puss

20 november

Hejhej! Idag har jag tyvär feber så jag känner mig trött och lite tung i huvudet. Skulle egentligen iväg ikväll men hoppar över det och ska stanna hemma och ha myskväll i stället :) Det är ju inte bra att sitta en massa vid datorn när man är sjuk så jag ska lämna datorn och lägga mig och sova en stund i stället. Hoppas att ni har en trevlig lördag! Puss

Myskväll med Idol

Nu ska jag bara göra något åt mitt blöta nytvättade hår och sen sticker jag hem till Chris och Emelie. Vi ska kolla på Idol och Emelie har bakat chokladmuffuns med nougattopping :) Låter supergott! Hoppas bara att jag kan äta dom, har ju fortfarande ont i tänderna och kan i stort sett inte tugga alls men muffins borde vara mjukt nog. Vi har smothies som reservplan annars om det inte går :) Ha en trevlig lördagskväll! Puss




Huungrig!

Jösses vad jag är hungrig! Har suttit framför datorn hela dagen, kollat upp lite saker och beställt linser. Sitter och funderar på om jag ska ner till Chris och Emelie ikväll.. Bestämmer mig om en stund, nu ska jag äta :) Puss

Morgonshopping

Hej!

Innan i morse efter att jag skrivit att jag skulle gå och tvätta ansiktet så gick jag in på H&Ms hemsida och fastnade där.. :) Beställde lite vardagliga grejer, tycker inte om att beställa festklänningar och sånt eftresom jag föredrar att prova det i butik i stället. Detta är lite av det jag beställde, resten får ni se när jag får hem det :)



Bilderna är från H&Ms hemsida..


19 november

Godmorgon!

Tidigare imorse när jag var uppe en stund så skiftade det mellan att snöa och att regna. Färdigt slask i luften alltså.. Gick och la mig igen och nu för en liten stund sedan vaknade jag av att någon ringde på hemtelefonen. Inte det bästa sättet att vakna på om man frågar mig, jag får ofta ont i magen om jag vaknar på fel sätt. Men det gick någorlunda okej idag. Nu ska jag in i badrummet och tvätta ansiktet så jag vaknar till lite :) Puss


Läkaren

Hej! Nu ska jag till läkaren och sen ska jag fixa och kolla lite annat i stan. Ska bland annat gå till optikern och kolla upp lite om de nya linserna jag ska byta till. Tänkte ringa mamma sen också och kolla om hon är i stan för då kan vi ju lika bra åka hem tillsammans :) Nu måste jag gå så jag inte blir sen! Puss

18 november

Godmiddag!

Har precis haft en trevlig och låång frukost med Chris och pappa. Jag har vaknat flera gånger nu på morgonen. Först vaknade jag för att Misan satt och jamade mitt emellan min dörr och min lillebrors dörr bara för att hon ville in och sova på lillebrors rum. 
Sen en stund senare vaknade jag av att jag fick ett sms och hade såklart ljudet på på mobilen, sen låg jag och halvsov och sen när låsbytarna kom och skulle byta ut låset i båda dörrarna där nere så lät ju det så jag somnade inte riktigt. När klockan var halv 10 kom Chris hem här och kom in på mitt rum för att han tyckte att vi skulle äta frukost. Så det blev så :) 

Nu sitter jag här mätt och belåten :) Alla har gått iväg nu så jag ska sätta på musik och sen ska jag platta håret. Ser ut som ett troll för tillfället haha :) Puss  

Sovdax

Nu, efter två smothies (väldigt goda!) känner jag att det är dags att göra sig i ordning och bädda ner sig i sängen. Jag ska ingenstans tidigt imorgon så därför kan jag sova länge och det ser jag fram emot! Ska vara hos läkaren 15.20 så jag hinner med både sovmorgon och att söla extremt innan jag ska iväg :) Sov gott!

17 november

Hejhej! Idag har jag varit hos tandregleraren, och nu sitter jag här med både tandvärk och huvudvärk.. Jag är en sån person som ganska lätt får huvudvärk så ibland när det spänner mycket i munnen så får jag huvudvärk av det. Men jag vet ju att det går över om ett par dagar..
Det posetiva med det (eller egentligen är det kanske inte så posetivt, men det beror ju på hur man ser det..) är att jag inte kan tugga så nu har jag precis ätit en portion chokladpudding till mellanmål :) Egentligen så får jag inte äta mjölkprodukter nu heller så därför är det inte lönt att köpa yoghurt även om det kanska hade varit lite nyttigare haha..
Nu fuskade jag ju lite idag eftersom det inte går att göra chokladpudding på varken sojamjölk eller på rismjölk, men jag var sugen på chokladpudding och jag var hungrig. Resten av tiden innan tandvärken lägger sig (sist tog det mer än en vecka) kommer jag antagligen leva på goda smothies, potatismos och mannagrynsgröt :)

Nu ska jag kolla runt lite på olika jobb.. Hörs sen! Puss

16 november

Hej! Hur är det med er idag? Det är helt okej med mig, om man bortser från tandvärken jag fick efter att ha ätit en apelsinbit innan.. Tidigare idag så var jag och tränade och sen därefter så var jag helt slut i hela kroppen så jag satte mig och åt lite framför ett avsnitt av Simpsons. Tänkte vara lite duktig och äta lite apelsin men efter en bit så var det något som blev fel med någon tand så sen därefter kunde jag inte äta mer. Fick äta potatismos till middag.
Nu känns det lite bättre, så värken är nog borta tills imorgon lagom tills jag ska till tandregleraren och byta ut bågen i underkäken. Av erfarenhet sedan förra gången jag bytte till den här typen av båge så vet jag att jag kommer få ordentligt ont i munnen och antagligen så kommer jag inte kunna tugga på ett par dagar. Satan vad jag längtar tills jag blir av med tandställningen! Ska blir så skönt!

Näe.. nu ska jag göra mig i ordning och sedan krypa ner i sängen med en bok :) Godnatt 

15 november

Hej på er! Idag har jag inte gjort ett skit.. Har inte ens gått utanför dörren faktiskt. Jag har haft en dålig dag, och det hände ju alla men det är ju inte speciellt kul ändå.. så nu ska jag gå ner och äta glass och sen ska jag göra mig i ordning. Vi hörs imorgon i stället :) Puss

14 november

Godmorgon på er!

Allt bra med er idag? Själv är jag nöjd över att jag gick upp hyfsat tidigt idag (klockan 10) och ändå inte är som en zombie.. :) Jaha, idag är det ju Fars dag, det ska firas med familjemys här hemma! Pappa älskar räkmackor så det ska vi äta senare idag. Eller ja, dom andra ska äta det i alla fall. Jag och Emelie äter inte räkor så vi ska äta någon annan typ av mackor :)

Nu sitter jag och snackar med Emelie i telefon och planerar dagen. Vi ska iväg och handla och hämta upp räkmackorna som är beställda. Nu måste jag äta frukost och sen göra mig i ordning! Hur ser eran dag ut idag? Puss

Sex and the City 2

Nu ska jag ut på parkeringen och bli upphämtad av bästis som är här alldeles strax. Vi ska köra till Hemmakväll och hyra den nya Sex and the City 2 filmen och sen köra hem till henne. Niklas, Marcus, Christian, Fredrik och Jens möter oss i lägenheten men vi får väl se hur mycket dom vill se av den här filmen haha.. Vi ska vara där hemma allihopa ikväll i alla fall så vi får se vad vi hittar på mer än att kolla på film, Wii kanske..? Känner verkligen inte för att gå ut idag så det här blir en perfekt myskväll :) Vad ska ni hitta på denna lördagskväll? Puss


13 november

Hejhej! Har lite bråttom, pappa väntar på nedervåningen för vi ska till Malmö. Hoppas att jag hittar nåt kul att handla :) Ska eventuellt hämta Chris på flygplatsen också så därför är det lite bråttom.. Ha en bra dag! Puss

12 november

Hej! Idag har jag verkligen haft en datorfri dag.. fram tills nu då alltså.. Lyckades faktiskt få lite ordentlig sömn i natt, har ju sovit dåligt ett tag nu. Igårkväll så droppade jag en droppe lavendelojla bredvid min kudde och det var alldeles lagom lugnande och avslappnande! Skönt, ska göra så idag med :)

Har haft en ganska lugn dag. Sov till 11 och sen åt jag och gjorde mig i ordning och därefter åkte jag och mamma hem till Emelie en liten stund. Sen åkte vi hem och hämtade lite saker och sen åkte jag, mamma och pappa till lillebrors skola för att hämta upp honom när han slutade och sen åkte vi vidare hem till mormor och morfar. Det var mysigt att vara där, fast att jag mådde lite illa. Jag, lillebror och en av våra kusiner gick ut en liten stund för att spela fotboll men det sket sig när vi kom på att vi inte hade någon boll, så det slutade med att vi satte oss på varsin gunga i stället. Fast det var nog lika bra det. Så mycket som det blåste idag så hade nog bollen blåst iväg haha..

Nu ikväll så har vi ätit riktigt goda dubbelmackor och kollat på Idol här hemma. Nu sitter jag och lillebror på vars ett rum och kollar på olika program på tv och mamma och pappa har gått och lagt sig. Ska gå och lägga mig snart med, men kände att jag ville sitta vid datorn en stund först :) Det kommer antagligen sluta med att jag sitter uppe och kollar på Simpsons också men jag ska ändå inte upp tidigt imorgon :) Godnatt på er så hörs vi imorgon!




Ursäkta bildkvaliteten, hade kameran inne i huset så fotade med mobilen..


11 november

Hej! Ska klä på mig och sticka iväg till gymmet nu, saker brukar kännas ganska bra när man tränar.. Åt en duktig frukost innan så nu har jag hunnit smälta maten lite med!
Hur är det med er idag? Puss

Kan inte sova...

Jag mår inte helt bra, känslor som inte känns som dom ska och tankar som virvlar runt i huvudet.. Orkar inte fortsätta tänka på allt. Min kära syster smsade och kollade om jag var vaken för ungefär en timme sedan och sedan dess har vi snackat i telefon.. Skönt att hon också är vaken! Har fått prata av mig om allt nu så nu sitter vi och pratar om en massa annat :) Börjar blir lite trött faktist, ska nog försöka sova snart..


10 november

Hej! Nu sitter jag här och segar framför datorn.. Känner mig väldigt långsam idag, jag skulle ha gått iväg för ett ganska bra tag sedan. Måste gå ut till Nova och få kötp lite grejer, bland annat tyg till mitt lilla projekt :) Sen ska jag kolla på lite annat kul med :)

Mitt lilla projekt är min favoritfåtölj, som är en fruktasvärt ful fåtölj som jag haft jättelänge. Anledningen till att jag valde att ha den på mitt rum från första början är att det är så otroligt skön att sitta i, helt perfekt mjuk är den. Men eftersom den är så ful så har jag alltid haft något över den, så nu tänker jag göra om den så den blir helt svart i stället. Det kommer nog bli bra! Pappa har svart målarfärg som jag ska måla benen med och sen är det bara att pyssla lite med tyget som jag ska köpa idag :)

Nu måste jag stänga datorn för annars kommer jag aldrig iväg, vi hörs senare! Puss

Bilder från i lördags :)

Här är lite bilder från i lördags. Vi förfestade hemma hos Sofie och Niklas med musik, dricka, en massa goda onyttigheter och nintendo wii-spel :) Vi hade riktigt kul! När klockan var lite över elva tog vi taxi in till Slagthuset i Malmö där det blev mer dricka och dans :) Vi hade ju som sagt ingen riktig kamera under kvällen men både Emma och Niklas har Iphone 4 så dom fick funka som kamera. Har inte hunnit få bilderna från Niklas än, men Emma har skickat dom bilderna som hon hade så här är några av dom som faktiskt är visningsbara :)




Ifall ni skulle undra varför det hänger en massa saker i bargrunden så kan jag tala om att det var en massa bomull och sånt upphängt eftersom det var Alla helgons dag..








9 november

Hejhej! Idag är humöret på topp! Känner mig sådär vardagligt nöjd av någon anledning :) Ska iväg och träna nu och sen senare lägger jag upp lite bilder från i lördags :) Puss

8 november

God kväll :) Ursäkta den kassa uppdateringen idag, har haft en massa annat för mig så därför har jag inte suttit vid datorn så mycket. Däremot så har jag fått hälften av bilderna från i lördags nu.. Jag lägger upp några av dom här imorgon, för nu ska jag krypa i säng :) Puss godnatt

Grattis Tokio Hotel!

Ett stort Grattis till killarna i Tokio Hotel som kammade hem priset för "Best World Stage Performance" :D


MTV Europe Music Awards 2010

Nu har min storebror kommit hit och storasyster är också här. Vi ska kolla på MTV EMA som börjar nu klockan 21.00 :) Ska äta något gott till också! För tillfället kollar jag på Red carpet show som håller på till klockan nio då det andra börjar.. Någon av er som ska kolla? :)


7 november - Kladdkakans dag

Hejhej! Hur mår ni idag? Jag mår väldigt bra! Hade verkligen kul igår :) Sov ganska länge idag så jag åt inte frukost förräns vid tre.. Nu hade jag tänkte städa lite här på mitt rum. Jag är ganska duktig på att stöka ner och slänga både kläder och smink runt mig när jag har bråttom och ska iväg.

Visste ni föresten att det är kladdkakans dag idag? Jag fick reda på det för någon vecka sen. Egentligen tycker jag att det att det är lite smått löjligt att det finns den här typen av dagar för en massa saker, typ kanelbullens dag, tulpanens dag, våffeldagen, potatisens dag m.m. Men sen så är ju kladdkaka en av dom godaste sakerna så den här dagen tycker jag faktiskt är bra:) Om allt annat har en egen dag så förtjänar kladdkakan att ha det med haha! Har faktiskt redan ätit lite kladdkaka idag, får se om jag äter ännu mer ikväll..




Nu blir det städning med Guns N' Roses i högtalarna :) Puss
 


Mobilblogg - Sängdags! Jag har haft en ri...

foto866x (MMS)

Mobilblogg - Sängdags! Jag har haft en riktigt rolig kväll:) Bilder dyker upp när jag har fått dom till mailen. Nu är jag hemma och ska sova, delar säng med vår söta katt i natt:) Godnatt


Utgång :)

Nu sticker jag iväg och möter upp några vänner! Hinner inte fota nu och tyvär så får inte kameran följa med mig ikväll så vi får se om någon annan fotar.. Kul lär vi få i alla fall! :) Ha en trevlig lördagskväll! Puss


6 november

Hallå :) Allt bra idag? Med mig är det bra! Fick en konstig bula under ögat för nån dag sedan men nu börjar den faktiskt försvinna. Jag kännde mig inte allt för snygg när den var som störst.. Nu är den mindre, både storleksmässigt och rödheten har lagt sig lite. Jag vet fortfarande inte vad det är för något. Men ett utslag av något slag är det, så mycket kan jag säga! Idag borde jag kunna sminka över den någorlunda bra, ska ju eventuellt iväg ikväll och då vill jag inte ha den så jättesynlig.

Nu för tillfället sitter jag med headsetet på och försöker få tag på folk. Har försökt ringa bästis några gånger, men antar att hon är i duschen eller sover för annars brukar hon svara direkt. Jaja, hon ringer väl upp snart :)

Hur ser era lördagsplaner ut idag? Någon speciell allahelgonadagsgrej ni ska göra?

Nu ska jag vika in lite nytvättade kläder  i garderoben och sen ska jag hoppa in i duschen :) Puss

5 november

God kväll :) Har haft en lugn och mysig kväll med familjen, ätit kladdkaka och kollat på Idol. Vi kollade även på Skavlan lite när Idol var slut. Inte riktigt min typ av program egentligen men jag visste att Slash skulle vara gäst där ikväll så därför ville jag se det :) En cool typ det där, och så är han ju så fruktansvärt bra på att spela gitarr!

Var iväg och köpte en ny ansiktsserie idag. Har nämligen bestämt mig för att prova Vichy Normaderm nu ett tag och se hur dom funkar. Har hört att produkterna ska vara bra så nu hoppas jag på det för min hy är verkligen inte sitt bästa jag för tillfället! 
Nu ska jag kolla mailen och lite sånt och sedan ska jag krypa i säng. Har ju börjat försöka vända tillbaka dygnet lite så jag vill inte lägga mig för sent, speciellt inte nu ikväll när jag ändå är hemma.. Godnatt :)


Slash :)      (Bilden är lånad från Svt's hemsida)


Hemma från gymmet!

Det känns faktiskt bättre när man tränat, man känner sig så nöjd och duktig när man går ifrån gymmet :) Man blir ju visserligen helt slö i kroppen men i huvudet brukar man känna sig väldgt pigg. Så var det idag :) Nu börjar slöheten komma känner jag men det är antagligen för att jag sovit så dåligt på sista tiden. Ska hoppa in i  duschen nu och sen äta middag :) Ikväll blir det läggdags tidigt, man får passa sig så man inte sover för lite under en lång period för då slutar det bara med att man blir sjuk.. Och det vill jag ju inte, det är ju så tråkigt att vara sjuk så det tänker jag inte bli! Puss


Längtar tills det blir varmare så man kan åka inlines, det blir man alltid pigg av :)

4 november

Hejhej! Idag är jag inte mitt bästa jag.. ville egentligen bara ligga kvar i sängen hela dagen. Men jag gick upp och nu ska jag iväg till gymmet! Dagen kanske blir bättre :) Puss

3 november

Hejhej! Allt bra idag? Med mig är det bra! Idag har jag varit i min systers lägenhet i stort sett hela dagen, har hunnit komma hem och äta middag. Och ducha :) Nu har vi äntligen mjölkfri glass hemma igen! Igår när jag skulle handla så var just den glassen jag skulle ha slut så jag fick skita i att köpa, men Chris hade glass hemma så vi åt det efter att vi kollat på filmen igår för då kom vi på att vi ville ha det :)
Det blir ingen nyttig vecka det här, men skit samma.. Man lever bara en gång och mat och efterrätter är sånt gott man måste unna sig! :) Nu ska jag ner i köket och hämta en skål glass med chokladsås och sen ska jag sätta mig framför tvn och slappa. Vi hörs imorgon i stället :) Puss


Såhär såg det ut sist jag och storasyster blev sugna på en massa gott. Kladdkaka,
pankakor, glass, björnbär och vindruvor :) Huuur gott som helst! :)

Killers

Nu sticker jag iväg! Det blir filmen Killers, har någon av er sett den? Den med Ashton Kutcher och Katherine Heigl :) Jag har inte sett den innan så hoppas att den är bra! Ska in om affären och köpa mjölkfri glass till mig också :) Ha en trevlig tisdagskväll! Puss


Hej

Har precis suttit och snackat med Chris på skype, vi har bestämt lite till ikväll. Det blir filmkväll med sushi, fast utan sushi för min del :) Vi ska ha lite annat gott med som jag kan äta! Nu kallar pappa så vi hörs sen :) Puss

2 november

Hejhej! Idag har jag varit duktig och ätit en nyttig frukost. Åt havregrynsgröt och drack en smothie :) Gott! Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli 14.10 så Sofie kan komma och hämta mig. Hon slutar ju två så därför kan vi inte träna tidigare, men det blir bra såhär med! Ska bli skönt att träna :) Vi hörs senare! Puss

1 november

Hej:) Idag har jag inte fått gjort så mycket mer än att fortsätta lite med min garderobstädning och sen nu ikväll så hjälpte jag till att flytta ner saker till min systers lägenhet. Imorgon ska jag träna så nu tänker jag göra mig i ordning och gå och lägga mig. Imorse gick jag upp och undrade varför min lillebror fortfarande sov, tills Emelie påminde mig om att det är höstlov nu. Man har ju inte någon koll när man själv inte går i skolan.. Jaja, vi hörs imorgon :) Godnatt

Monsoon

Har påbörjat en storstädning på mitt rum och i min garderob nu ikväll. Tänkte fortsätta imorgon för nu känner jag att jag behöver en paus från alla kläder. Har lyssnat på musik hela kvällen, jag la ihop en lång spellista på spotify med en massa blandade låtar. Kom precis till Tokio hotels Monsoon, och blev helt varm inombords.. Kommer aldrig tröttna på den låten alltså! Hur bra andra låtar än är så är det något speciellt med denna, jag blir alltid så glad av att lyssna på den :)

Nu är det nog dags att göra sig i ordning och krypa i säng.. Godnatt :)


RSS 2.0